Poslední Jestřabí si doma vyšláplo na Smolinu


Branky


30. R. Floreš , 63. P. Gabriš (p.) , 70. R. Floreš - 65. P. Sucháček (p.) , 75. L. Bosák
0

Do Jestřabí zavítal v nedělním dopoledni tým ze Smoliny, který nemá s domácím celkem příliš příznivou bilanci a na Jestřabí prostě zahrát neumí. To se potvrdilo i v tomto utkání. Domácí celek šel po půlhodině hry do vedení a hosté své šance neproměnili. Ve druhé půli se s brankami roztrhl pytel, Jestřabí si vytvořilo dvoubrankový náskok, hosté vzápětí zkorigovali na jednobrankový rozdíl. Jestřabjané si dvacet minut před koncem vypracovali znovu dvoubrankové vedení, ale hosté utkání ještě zdramatizovali. V hektické koncovce už branka nepadla a Jestřabí si připisuje do svých letošních statistik čtvrtou výhru. Smolina odjíždí s prázdnou a komplex z Jestřabí u ní trvá i nadále.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté dokázali jít do vedení

Domácí Jestřabí se ocitlo v prvním poločase v nezvyklé situaci, kdy hráli proti deseti hráčům, protože Smolinský manažer teprve jedenáctého hráče sháněl. Domácí toho využívali hlavně tím, že Palo Gabriš měl dost prostoru a mohl tvořit hru a šance. Domácí jich měli asi tři dobré a navíc gabriš střelou z dálky trefil břevno. Ještě za stavu 0:0 se mohla prosadit Smolina, kdy nejpve Pavel Kolaja trefil po centru tyčku a o chvíli později nedokázal na několikrát překonat ve stoprocentní šanci Hořáka. Jestřabí dalo první gól po nakrátko rozehraném rohu, kdy si míč našel Floreš a nemýlil se. Do kabin tak odcházeli spokojenější hráči Jestřabí, kterým se podařilo vsítit úvodní branku. Smolina i v deseti hráčích statečně vzdorovala, ale své příležitosti neproměnila.

Ve druhé půli se ke slovu dostali i hosté

Ve druhé půli se už hrálo jedenáct na jedenáct a Smolina domácí přitlačila, dobrou šanci měl opět Kolaja který dorážel střelu,ale Hořák vyběhl včas. Když i Adámkova střela skončila na břevně, přišel trest, Gabriš měl u lajny hodně času a jeho centr trefil ruku obránce ve vápně. Gabriš penaltu suverénně proměnil. Smolina vzápětí kopala taky penaltu po faulu na unikajícího Jana Kolaju, Petr Sucháček ji proměnil stejně suverénně. Smolina chtěla vyrovnat,ale brzy ji schladila nedůslednost při bránění rohu, kdy nechala úplně volného Floreše a ten dal svůj druhý a celkově třetí gol Jestřabí. Jestřabí chtělo utkání dohrát,ale po chybě Gabriše se ocitl Bosák v tutovce a bezpečně proměnil. Od této chvíle už se hrálo nahoru dolů, Jestřabí mělo šance z breaků a Smolina zase po chybách v obraně Jestřabí. Hlavně obrovské šance Pavla Kolaji a Bosáka na jedné a Macků na druhé straně měly skončit gólem, Floreš mohl vstřelit hattrick, ale trefil jen břevno. Velké emoce způsobil faul na pronikajícího Kolaju ve vápně domácích, ale ( jinak dobře pískající ) rozhodčí Uhlár ze Zlína druhou penaltu pro hosty nepískl. Jestřabí si už vítezství pohlídalo a se Smolinou i podruhé zvítězilo.



Ohlasy k zápasu


SK Jestřabí
Jindra Hnilo, trenér: Podařilo se nám doma vyhrát nad silným soupeřem, který měl v první půli problémy se sestavou. Ve druhém poločasu už to byl otevřený boj a šancí bylo na obou stranách hodně, těsnou výhru jsme nakonec uhájili a bereme tři body.

TJ Smolina
Jiří Sucháček, hráč: Dnes už jsme museli bohužel nastoupit v první půli v 10 lidech, takže se to těžko hodnotí. Druhá půle už byla dobrá, kluci zastupující zraněné hráče se taky předvedli dobře. Měli jsme šance i hezké akce. Bohužel jsme se vykašlali na bránění dvou rohů, měli jsme ruku ve vápně a sami pak neproměnili tři stoprocentní šance a ještě jsme měli kopat druhou penaltu. Dalo se ta určitě bodovat, ale Jestřabí hrálo taky dobře a pokud rozšíří kádr, tak budou příští sezónu porážet i jiné týmy než nás. My máme štěstí, že je nás 18 aktivních hráčů, jinak bychom při letošní smůle na zranění snad někdy ani nesešli na zápas.



Počet diváků: 55. Rozhodčí: UHLÁR Ivo - HNILO Jindřich (N), FUSEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.