3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 14:00

22.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mirošov rozhodl o své výhře nad Hřivným Újezdem až ve druhém dějství


Branky


0

V Mirošově se v nedělním odpoledni představili fotbalisté Hřivínova Újezda, kteří v minulém kole v domácím prostředí bodovali naplno. Mirošov prokazuje v posledních duelech zlepšenou formu a tabulkou stoupá stále výše. V první půli si však domácí nedokázali poradit se zhuštěnou obranou hostujícího celku, který tak udržel bezbrankovou remízu. Ve druhém dějství se už hráči Mirošova začali trefovat do černého a bylo z toho hned tři branky. Hosté dokázali zkorigovat nepříznivé skóre až v závěru utkání. Mirošov bere další výhru, hosté se vracejí na Luhačovicko bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Mirošov
David Ďulík, hráč: Věděli jsme, že dnešní zápas bude těžký. V první půli byl asi Hřivínův Újezd lepší, měli i několik šancí, které však nedokázali využít. Druhá půle už začala v režii Mirošova. První gól utkání dal Marek Obadal z krásného přímáku. Gól na 2:0 dal kanonýr Rajznauer. O chvíli později "Hugo" Ház utekl obraně hostů, přeloboval brankaře a zvýšil na 3:0. Hřivínův Újezd se nakonec také dočkal branky, kterou si zasloužil a snížil v závěru na 3:1. Je to vydřené vítězství, ale naštěstí jsme potvrdili roli favorita.




Sestavy


FC Mirošov
D. Ďulík [-] - F. Machů [-] , D. Ház [-] , P. Rajznauer [-] , O. Šánek [-] (76. A. Obadal [-] ) , T. Mikulčík [-] , P. Holba [-] , O. Němeček [-] , M. Obadal [-] , D. Maniš [-] , L. Beňo [-]

Hřivínův Újezd
L. Štěpaník [-] - K. Buršík [-] , Z. Jurák [-] , D. Kratochvíl [-] , J. Malenovský [-] (46. M. Kostelník [-] ) - M. Zábojník [-] , R. Šuranský [-] , D. Štěpáník [-] - P. Hruška [-] - J. Talášek [-] , O. Záhora [-] (82. R. Cichra [-] )

ŽK: 86. P. Holba - 73. J. Talášek .
Hráči zápasu: M. Obadal , D. Ház - Z. Jurák .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: KORCH Jan - LYSÁK Pavel (N), MOUDŘÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.