Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 10:15

22.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tichov doma zdolal Lipovou, o výhře rozhodl až ve druhé půli


Branky


0

V Tichově se v nedělním dopoledni představila Lipová a fotbaloví odborníci předpokládali vyrovnaný souboj. Domácí tým v minulém kole jen remizoval v Jestřabí a proto chtěl v tomto duelu Lipovou porazit. Začátek zápasu vyšel Tichovu na jedničku a brzy vedl o dvě branky. Hosté však nehodili flintu do žita a ještě do půle dokázali srovnat hrajícím koučem Pavlem Tomečkem a nestárnoucím Urbánkem. Ve druhé půli mohl každý tým strhnout vítězství na svou stranu, nakonec se to podařilo až domácímu Manišovi. Tichov tak bere tři body, Lipová se pokusí zabodovat v dalším zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padly hned čtyři branky, po dvou na každé straně

"Dnes jsme hráli po velmi dlouhé době v plné sestavě, což se nám jen tak často nestává. Soupeř přijel evidentně také v plné sílé. Na začátku se hrál  rychlý kombinační fotbal. Začali jsme velmi dobře, vytvářeli jsme si gólové šance jako na běžícím pásu. Dali jsme  dvě oku pohledné branky a mohli další přidat, sož by soupeře srazilo. To se ale nestalo. Ba naopak. Soupeř ale preferoval a hrozil nám kvalitní útočnou hrou i díky svému všem známému špílmachrovi Tomáši Zoubkovi. Ten ukazoval, že mu to na malém hřiště jde a několikrát nebezpečně horozil domácí branku. Do poločasu ale hosté dokázali po našich hrubkách utkání srovnat hrajícím trenérem Tomečkem a bekem Urbánkem", viděli prvnípoločas činovníci tichovského klubu. V průběhu utkání přibylo nespočet tvrdých soubojů a z toho plynoucích emocí, v první půli se ale diváci v Tichově určitě nenudili, v iděli dokonce čtyři branky a zápas plný emocí. 

Domácí Michal Maniš rozhodl celé utkání

"Druhou půli jsme byli na začátku my ti aktivnějsí, vytvářeli jsme si velmi slibné šance, kdy museli hostující obránci s vypětím sil vykopávat z brankového prostoru. Po jednom ze závarů jsme se však již ujali vedení, branku vstřelil Michal Maniš. Soupeř se ale nechtěl jen tak vzdát.  Ze strany Lipové bylo vyhrocené, někdy až agresivní. Posledních patnáct minut patřilo ale hostům, kteří nás zatlačili a nedokázali ani ze stoprocentních šancí vstřelit branku. Chvílemi se mi zdálo, jako by se hrálo o špici tabulky. Oběma týmům na výsledku záleželo možná i díky nadstandardní docházce. Konečně se nám podařilo zabodovat za tři body. Chtěl bych poděkovat spoluhráčům za bojovnost a že utkání dovedli do vítězného konce. Lipová se však u nás ukázala ve velmi dobrém světle a dokázala, že její výsledky nejsou náhodné" hodnotí zápas s Lipovou brankář Tichova Josef Maniš.



Ohlasy k zápasu


Tichov
Josef Maniš, brankář: Konečně jsme hráli v kompletní sestavě a na hřišti to bylo znát. Šli jsme dokonce do dvoubrankového vedení, ale hosté dokázali vyrovnat ještě do poločasu. Ve druhém poločasu to bylo hodně o emocích, nám se podařilo vstřelit třetí branku. Hosté nás potom hodně zatlačili, ale s vypětím všech sil jsme cennou výhru udrželi až do konce.

TJ Lipová
Pavel Tomeček, trenér: V prvním poločase jsme si nechali dát dvě branky po našich hrubých chybách ve středu hřiště, jsem ale rád,že jsme ještě do poločasu dokázali vyrovnat. Druhý poločas jsme měli nějaké tutovky, které jsme bohužel neproměnili a zápas nakonec vyhrálo mužstvo, které mělo větší štěstí. Celkově jsem ale s předvedenou hrou spokojen, jen škoda toho výsledku, na remízu jsme určitě v Tichově měli.



Sestavy


Tichov
J. Maniš [-] - M. Ruman [-] (80. T. Naňák [-] ) , M. Bařinka [-] (70. R. Řehák [-] ) , A. Plšek [-] (89. F. Maniš [-] ) , J. Skřipka [-] (86. M. Sochora [-] ) , J. Laža [-] , J. Maňas [-] , L. Hruška [-] , M. Maniš [-] , M. Hrdlička [-] , P. Juřička [-] (53. O. Stružka [-] )

TJ Lipová
M. Němeček [-] - M. Chovančík [-] , T. Zoubek [-] , P. Urbánek [-] , P. Měrka [-] (65. M. Kliment [-] ) , P. Tomeček [-] , M. Carbol [-] , V. Juřík [-] (17. M. Klein [-] ) , K. Klein [-] , M. Vaněk [-] , J. Šuba [-]

ŽK: 74. J. Šuba .
Hráči zápasu: J. Maniš , M. Maniš - P. Urbánek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HASUKIČ Salih - RUMAN Pavel (N), VAŠIČKA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.