Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 16:30

21.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

9.0

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

8.0

Rezeva Vlachovic nastřílela doma Dobrkovicím pět branek


Branky


62. D. Kašný (vl.) , 73. M. Kudela , 79. M. Trčka , 81. M. Kudela , 89. P. Jandík
0

Ve Vlachovicích se představily Dobrkovice, které v minulém kole na domácím hřišti hodně potrápily lídra tabulky z Nedašova. Domácí tým sice podal ve Smolině v poli velmi dobrý výkon, ale zklamal střelecky a nakonec odešel poražen. Dobrkovice přijely do Vlachovic v okleštěné sestavě a na hřišti to bylo znát. Hosté nakonec nastoupili jen s osmi hráči do pole a v první půli udrželi bezbrankový stav. Domácí celek si ale ve druhém dějství s chutí zastřílel a vyhrál pětibrankovým rozdílem. Hosté odešli fyzicky, ale i tak zaslouží za svůj výkon pochvalu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Dobrkovice přijeli do Vlachovic ''jen'' v osmi hráčích, což je poněkud neobvyklé a někteří hráči Dobrkovic patrně dali přednost televiznímu hokejovému utkání s Francií. Domácí byli stále v první půli na míči a všichni hráči hostů bránili na své půlce a bylo to takové tiki - taka. Vlachovjané pořád dlouze kombinovali a hledali nějakou  šanci na střelení branky, ale hosté skvěle bránili. První poločas pro oko diváka nebyl nějak zajímavý. Domácí i přes značnou převahu nenašli žádný recept na skvělou hostující obranu a  tak první poločas zklamaní diváci ve Vlachovicích žádnou branku neviděli. "Do zápasu jsme vstupovali s tím, že hrajeme v přesilovce o tři hráče. Dlouho jsme se trápili a hodinu jsme nedokázali dát žádnou branku. Nakonec nás vysvobodil hostující Kašný svým vlastním gólem a odstartoval gólové hody. Hosty musím pochválit, že nevzdali zápas a odedřeli  do poslední minuty, i když hráli v početním oslabení ", hodnotí duel brankář Vlachovic Patrik Macháč.

 

Domácí si ve druhé půli otevřeli střelnici

Druhý poločas domácí protočili sestavu a na hřiště přišli mladí rychlí kluci z dorostu - jmenovitě Rak, Hlavica, Kudela a také nejlepší střelec Vlachovic Marián Trčka. První patnáctiminutovka vypadala ale naprosto stejně jako první poločas. Domácí stále dobývali branku hostí a nebyli schopni se střelecky prosadit. V 62. minutě vysvobodil Vlachovice hostující Daniel Kašný, když si srazil hlavou nakopávaný míč za záda svého jmenovce Davida Kašného a domácí vedli 1-0. V 73. minutě zvýšil náskok domácích nejmladší hráč na hřišti Mirek Kudela, když potrestal chybu hostující obrany a dal  již na 2-0. Rychlý brejk a následný centr do vápna proměnil hlavou Marián Trčka a skóre už bylo 3-0. V 81. minutě se opět trefil tentokrát hlavou Mirek Kudela a zvýšil již na 4-0. Třešničku na dortu si nechal domácí Jandík,když krásnou střelou nedal Davidu Kašnému šanci a uzavřel skóre na 5-0. Domácí tým nakonec bere vysokou výhru, ale spokojeni mohou být až s druhým poločasem. Dobrkovice s malým počtem hráčů vzdorovaly celý poločas, ve druhém dějství už jim síly nestačily.



Ohlasy k zápasu


SK Vlachovice B
Patrik Macháč, brankář: Hosté nastoupili jen s osmi hráči do pole a v první půli udrželi bezbrankový stav. Dlouho jsme se trápili a hodinu jsme nedokázali dát žádnou branku. Nakonec nás vysvobodil hostující Kašný svým vlastním gólem a odstartoval gólové hody. Náš celek si ale ve druhém dějství s chutí zastřílel a vyhrál pětibrankovým rozdílem. Hosté odešli fyzicky, ale i tak zaslouží za svůj výkon pochvalu.




Počet diváků: 55. Rozhodčí: DIVÁCKÝ Jan - FOJTÍK Pavel (N), KOLOUCH Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.