Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 16:30

21.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

9.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

10.0

Zázemí

10.0

Vedoucí rezerva Nedašova doma překvapivě nestačila na Horní Lhotu


Branky


0

Šlágr kola se hrál v sobotním odpoledni na skvěle připraveném hřišti v Nedašově. Domácí rezerva jako lídr tabulky hostila třetí Horní Lhotu a tak se očekával vyrovnaný duel. Mírným favoritem byl ale domácí tým, který doma body jen tak nerozdává, ale hosté dokáží být nepříjemným protivníkem. Nedašovjané se v minulém kole natrápili na výhru nad Dobrkovicemi a citelně jim chybí zraněný kapitán jiří Fojtík, který nakonec do utkání po přestávce zasáhl a samozřejmě nejlepší kanonýr soutěže Jarek Fojtík. Hosté z Horní Lhoty nakonec vyválčili v Nedašově výhru za tři body, kd se trefil po půlhodině hry jejich kapitán Josef Šenovský. Domácí celek si nedokázal poradit s obranou hostí a brankářem Pláškem a po dlouhé době odcházel z domácího pažitu se skloněnými hlavami. Zaváhání Nedašova mohou využít v neděli Bohuslavjané a snížit jeho náskok v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit jednu branku

"Do utkání nastoupily obě mužstva v oslabené sestavě, nám chyběli čtyři hráči základní sestavy včetně brankáře Radima Plška, domácí pak postrádali své ostrostřelce Jiřího a Jaroslava Fojtíky a nejlepšího hráče minulého kola Dominika Nováka. V úvodu utkání jsme byli aktivnější, avšak bez vážnější střelecké příležitosti. Poté se více do hry začali dostávat domácí, ale taktéž bez větších šancí. My jsme udeřili po necelé půlhodině hry, kdy jsme přesně zakončili rychlý brejk a autorem branky byl kapitán týmu Josef Šenovský. Do konce prvního poločasu jsem mohli přidat ještě druhou branku, ale ve velké příležitosti náš útočník pouze orazítkoval břevno. Do kabin se tak odcházelo za překvapivého jednobrankového vedení Horní Lhoty, která aktivní hrou dokonale zaskočila domácího lídra tabulky", popisují průběh první půle funcionáři SK Horní Lhota.

Nedašovu se nakonec vyrovnat nepodařilo

Ve druhé půli se čekalo, co domácí tým s nepříznivým vývojem skore udělá, nakonec šel do hry i po zranění hrající kanonýr Jiří Fojtík. "O přestávce jsme si řekli, že jsme blízko velkému výsledku a uděláme pro to na hřišti vše. Domácí v průběhu poslali do hry svého tradičního kapitána Jirku Fojtíka i Dominika Nováka, měli územní převahu, avšak stále bez vážnějších brankových příležitostí. My jsme pozorně a velmi dobře bránili a spoléhali na rychlé protiútoky. Z nich jsme si ve druhé půli vytvořili čtyři naprosto čisté brankové příležitosti, kdy nám v cestě stál pouze brankář domácích, ale ani jednou se nám ho nepodařilo překonat. Díky této střelecké nemohoucnosti jsme až do posledních chvil museli být na pozoru. Naštěstí jsme to zvládli. Velkou pochvalu tentokrát zaslouží celý tým, od zaskakujícího brankáře Pláška až po dvojici útočníků. Všichni zápas odbojovali na hranici svých možností a odměnou nám jsou tři body, kterých si hodně ceníme", hodnotí zápas v Horní Lhotě.

 

 

Z facebooku Horní Lhoty:

 

Expertův tip a dalším 87% tipujícím jejich tip nevyšel, zdá se, že role outsidera nám vyloženě svědčí. Utkání se odehrálo na velmi pěkně připraveném hřišti před zraky 120 diváků. Začátek duelu vyšel spíše nám. Odměnou byla branka ve 26. minutě. Připsal si ji opět náš kapitán Josef Šenovský. Poté začal domácí celek více kombinovat, ale naše skvěle pracující obrana byla pozorná a domácí hráče do žádné vyložené šance nepustila. Do poločasu jsme si vytvořili ještě jednu gólovou šanci, ze které Smištík z hranice šestnáctky dokázal nastřelit pouze břevno. Druhý poločas museli domácí zabrat a proto více svoji hru otevřeli. Tento způsob jim žádný úspěch nepřinesl. Naopak naši hráči využili otevřené obrany a vytěžili z toho 100% gólové šance, které bohužel gólem neskončili. V 85. minutěmohl definitivně rozhodnout zápas Smištík, který šel sám na bránu soupeře, ale těsně minul. O pár minut později se ocitl Bruník v podobné situaci, ale na soupeře vyzrát nedokázal. Pro náš  tým to byla již pátá výhra v řade a určitě ta nejcenější. Nutno pochválit celý tým, který se prezentoval hezkou hrou a utkání každý odjezdil po zadku. SK HL nadále zůstává na velmi lichotivém 3. místě tabulky.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nedašov B
Jiří Fojtík, hráč: V sobotním domácím zápase nastoupil Nedašov oslabený o některé hráče a důležitý zápas nakonec nezvládl. Od úvodních minut se domácí snažili o důležitý první gól, ale ten nepřicházel. Ve 26.minutě zahrával Nedašov rohový kop a po odraženém míči utekl všem kapitán hostů Šenovský a svoje sólo zkušeně proměnil. Hosté se dostali do vedení a začali postupně korunovat svůj výkon v obraně. Domácí se dál snažili překonat obranu, ale nedařilo se. Nedašov postupně poslal do hry z práce se vracejícího Dominika Nováka i zraněného kapitána Jiřího Fojtíka, ale nic nepomohlo. Hosté poté dokonce nastřelili z brejku břevno a mohli vedení zvýšit své vedení. Asi největší šanci domácích byla možnost právě Dominika Nováka, ale ten si v rozhodujícím momentu přišlápl míč. Nedašov v závěru vsadil vše na jednu kartu a otevřel obranu a to soupeř náležitě využíval. Vytvořil si dvě sólové akce, ale buď zasáhl domácí Švach, nebo se hosté v koncovce mýlili. Nedašovu se vyrovnat nepodařilo a tak poprvé v sezóně na domácím hřišti ztratil body. Bohužel- porážka mě hodně mrzí, ale Horní Lhota si výborným a obětavým výkonem bodovat zasloužila. Sice jsme nenastoupili v optimální sestavě, ale to nás neomlouvá. Před domácím publikem musíme dát gól. Situaci v tabulce jsme si zbytečně zkomplikovali, a tak čekám v Provodově nápravu. Nečeká nás lehký zápas, protože každý tým se chce na lídra tabulky vytáhnout, ale to k tomu patří. Stále máme dva body náskok a to nás musí hnát dál.

SK Horní Lhota
Josef Šenovský, hráč: Uznání zaslouží i domácí hráči včetně funkcionářů, utkání se hrálo v přátelském duchu a férově. Pořád nepochybuji, že Nedašov půjde po sezoně nahoru a já jim to přeji. Všichni zápas odbojovali na hranici svých možností a odměnou nám jsou tři body. Na druhou stranu, tentokrát byla dlouhá cesta z Nedašova domů docela veselá.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: RUMAN Josef - NOVÁK František (N), HUSTÝ Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.