3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 14:00

20.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smolina se vrátila na vítěznou vlnu a porazila rezervu Vlachovic


Branky


0

Smolina hostila rezervu Vlachovic, která měla v minulém kole volno. Domácí tým si přivezl krutou porážku od lídra tabulky z Nedašova a tak se domácí hráči chtěli svým fanouškům revanšovat právě v duelu s Vlachovicemi. První půle byla poměrně vyrovnaná a když to už vypadalo, že oba celky budou do kabin odcházet za nerozhodného stavu, tak se trefil domácí Ekart. Smolina přidala ve druhém dějství druhou branku z kopačky Kolaje a třetí uklidňující trefu dal Petr Sucháček. Za hosty snížil Šimoník, více toho už hosté nestihli a domácí berou tři body a vrátili se na vítěznou vlnu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení, hosté nedali dokonce penaltu

Smolina hostila v neděli odpoledne rezervu Vlachovic, která měla v minulém kole volný los. Utkání ve Smolině začalo pěkně zhurta, už po pár minutách kopali hosté z Vlachovic penaltu po faulu brankáře Krahulce. K penaltě se postavil hostující Jandík, ale branku domácích hodně minul. Domácí nebyli moc přesní nebo fotbaloví a bylo vidět, že jim chybí někteří hráči základní sestavy. Lépe hrající hosté si vytvořili další velkou šanci, ale míč mířící do prázdné branky stihl vyhlavičkovat stoper Petr Sucháček. Hosté za své neproměněné šance stihl trest, Kolaja na hranici vápna protlačil míč na Ekarta a ten míč napálil pod břevno. Za stavu 1:0 se šlo do kabin a domácí tým mohl být spokojenější, neboť Vlachovjané pohrdli penaltou a také další velké šance hosté zazdili. Na Smolině bylo vidět, že nehraje v optimální sestavě a tentokrát jí vázla kombinace a hráčům chyběl i lepší pohyb na hřišti.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili další branky

Vlachovické béčko nastoupilo dobře i do druhé půle, získávalo standartky, rohy i jednu stoprocentní šanci, kdy po chybě v obraně Smoliny šel sám na brankáře Dráblík, ale jeho obstřel skončil vedle tyče. To Smolina svou další šanci opět využila, kdy Sucháček vypíchl míč na půlce a poslal Pavla Kolaju do brejku, ten si skvěle tělem pokryl míč a kolem brankáře dal na 2:0. O chvíli později už to bylo 3:0, brankář hostů Macháč chytil centr, ale přitom se ohnal po domácím Ekartovi, rozhodčí Ruman nařídil nepřímý volný kop z malého vápna, ze kterého Petr Sucháček napálil míč pod břevno. Smolina dnes neměla herně na to utkání v klidu dohrát a tak konec patřil opět Vlachovicím. Hosté nakonec dali branku po další penaltě, proměnil ji Šimoník. Ten měl i další šanci,ale jeho volej po rohu skončil těsně mimo. Domácí tak vybojovali další výhru, ale dnes byli minimálně na vytvořené šance lepší hostující Vlachovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Smolina
Jiří Sucháček, hráč: Asi se nám to dnes vrátilo za podzimní zápas ve Vlachovicích, kdy jsme nedali plno šnací a prohráli. Dnes jsme měli tři šance, dali tři góly. Naopak hosté své šance neproměnili. Je nás v kádru osmnáct hráčů a dnes se ukázali kluci, kteří třeba tak často nehrají. Byly tam chyby, nepřesnosti, ale utkání jsme odbojovali a vyhráli, za což všem patří poděkování. Většina týmů se s tím potýká, že když jim vypadnou 4- 5 hráčů, tak už se těžko staví aspoň základní jedenáctka. V neděli jedeme do Bohuslavic nad Vláří, jedeme tam pro body, tak uvidíme co z toho bude...

SK Vlachovice B
Patrik Macháč, brankář: Do Smoliny jsme odcestovali v oslabené sestavě. Chybělo nám spoustu hráčů - Trčka, Pekárek, Urbaník, Gbelec a Pavlůsek. Museli jsme sáhnout pro hráče do dorosteneckého mužstva a tak se na trávník dostali mladý Rak, Kůdela a také Vizvári. První tutovku měli domácí, dlouhý nákop hlavičkoval Kolaja a jeho pokus skončil na břevně. Rychlý útok Chovance musel domácí brankář Krahulec hasit faulem a hosté měli výhodu v podobě pokutového kopu. Pokutový kop si postavil Jandík, bohužel pro nás minul. Domácí spíše nakopávali za obranu, zatím co hosté hráli kombinační fotbal. Do šance se opět dostal Chovanec, obstřelil Krahulce, ale domácí obránce vyrazil hlavičkou na roh. Už to vypadalo, že se půjde do šaten za stavu 0-0, jenže nepřesnosti v hostující obraně potrestal Ekart a bylo to 1-0. Druhý poločas začal tak, jako ten první skončil, hosté kombinovali a domácí spoléhali na rychlé brejky a jeden přišel hned v 58. min. P.Kolaja se řítil na brankáře Macháče a střelou kolem něho proměnil a domácí vedli už 2-0. Navíc 63. min. po centru domácích dohrál hostující brankář Macháč P.Kolaju a hlavní rozhodčí nařídil nepřímí kop, který svou tvrdou ranou Petr Sucháček proměnil na 3-0. Hosté hráli už jen směrem dopředu a hned v 68. min. fauloval ve vápně J. Kolaja a hlavní rozhodčí nařídil další penaltu pro Vlachovice, kterou Šimoník tentokrát proměnil a upravil na 3-1. Zbytek zápasu si už Smolina pohlídala a připsala si z tohoto zajímavého zápasu tři body.



Sestavy


TJ Smolina
J. Krahulec [-] - J. Sucháček [-] , T. Sucháček [-] , M. Ekart [-] , J. Kolaja [-] , V. Lysáček [-] (69. J. Liška [-] ) , P. Sucháček [-] , M. Červeň [-] , P. Kolaja [-] , J. Kudela [-] , J. Barcuch [-]

SK Vlachovice B
P. Macháč [-] - K. Tlusťák [-] (65. J. Vizvári [-] ) , V. Fusek [-] (84. J. Obadal [-] ) , P. Drábík [-] , O. Šimoník [-] , R. Chovanec [-] , J. Mana [-] , P. Burda [-] , P. Jandík [-] , P. Rak [-] (46. M. Kudela [-] ) , D. Grček [-]

ŽK: 66. J. Kolaja - 27. P. Macháč , 83. P. Jandík , 90. J. Mana .
Hráči zápasu: P. Sucháček - O. Šimoník .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: RUMAN Josef - BOSÁK Lukáš (N), FOJTÍK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.