0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 10:00

20.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Nedašova potvrdila v Dobrkovicích roli favorita


Branky


0

Nedašovskou rezervu čekal v nedělním dopoledni souboj v Dobrkovicích, které umí v domácím prostředí potrápit favorizované celky. Lídr tabulky to také neměl vůbec lehké a na svoji výhru se hodně nadřel. Nedašovjané šli do vedení po půlhodině hry, kdy jejich branku vstřelil Dominik Novák. Za stavu 0:1 se také odcházelo do kabin. Ve druhém dějství se domácí snažili o vyrovnání, ale obrana Nedašova v čele s brankářem Švachem byla velmi pozorná. Definitivní podobu výsledku dal po hodině hry nejlepší kanonýr soutěže Jarda Fojtík a lídr tabulky veze z Dobrkovic cennou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padla jediná branka

Vedoucí tým tabulky IV. třídy skupiny B - Nedašov přijel do Dobrkovic v roli favorita, ale dlouho nemohl najít na pozornou obranu domácích recept. Domácí dohrávali osobní souboje a ve většině případů byli také úspěšnější. Hostující útočníci v čele s nejlepším kanonýrem soutěže Jarkem Fojtíkem byli dobře stráženi, takže se Nedašov do šancí dostával velmi těžce. Ošemetné situace navíc vyřešil výborný domácí gólman Kašný. Dobrkovice měli v prvním poločase tři nebezpečné situace. První pokus Šuranského z přímého kopu orazítkoval tyčku, druhá jeho střela skončila těsně vedle. Nedašov, přestože měl více ze hry, se v koncovce trápil. Důležitý moment přišel ve 31. minutě, kdy si odražený balon našel Dominik Novák a dal důležitý první gól. V závěru poločasu nastřelil hostující Jarek Fojtík tyč, na druhé straně musel nedašovský Švach vyrážet nebezpečnou střelu na rohový kop. Do kabin tak odcházeli spokojenější nedašovští fotbalisté, ale domácí celek se favorita nezalekl a několik šancí Dobrkovic musel likvidovat brankář hostí.

Hosté přidali druhou pojišťovací trefu

Druhou půli se čekalo, zda domácí zopakují nadšený výkon z první půle, kdy byli fotbalisté Dobrkovic hostujícímu celku důstojným soupeřem. Druhá půle ale byla o něco opatrnější, hosté hráli s vědomím jednobrankového náskoku a domácí celek se také do útočení příliš nehrnul. Domácím jakoby i docházely síly a na dostřel nedašovské branky se dostávali velmi málo a tak brankář Švach byl de facto bez práce. Nedašov hájil jednobrankové vedení a do šancí se také dostával jen zřídka a trpělivě čekal na svoji příležitost. Uklidňující druhá branka přišla v 63. minutě, kdy se z přímého kopu prosadil nejlepší střelec soutěže Jarek Fojtík. Domácí gólman si za celý zápas vybral slabší chvilku, kdy mu míč propadl pod rukou. V závěru zápasu mohl výhru pojistit střídající Josef Fojtík, míč ale po rohovém kopu poslal hlavou těsně vedle. Nedašov si tak připsal další tři důležité body, ale na výhru v Dobrkovicích se hodně nadřel. V dalším zápase hostí Nedašov ve šlágru kola Horní Lhotu, Dobrkovice se představí ve Vlachovicích.



Ohlasy k zápasu



TJ Nedašov B
Jiří Fojtík, hráč: Do utkání jsem kvůli zranění nezasáhl, snad se dám brzo do pořádku. Utkání jsem proto jen sledoval z lavičky a byly to nakonec pěkné nervy. Zápas v Dobrkovicích byl hodně těžký, především v první půli s námi domácí drželi krok a dokázali si vytvořit i šance. Nám se však podařilo vstřelit branku a další možnosti pochytal domácí brankář Kašný. Ve druhé půli jako by domácím docházely síly a už nebyli tak nebezpeční. My jsme výhru pojistili druhou trefou a výhru si už pohlídali.



Sestavy


Dobrkovice
D. Kašný [-] - J. Dubský [-] , M. Šuranský [-] , P. Lukašík [-] , D. Fuglík [-] , R. Ochodnický [-] , K. Dědek [-] , M. Žůrek [-] , D. Juřík [-] , D. Kašný [-] , O. Drábek [-]

TJ Nedašov B
J. Švach [-] - V. Holba [-] , R. Švach [-] , D. Novák [-] , R. Fojtík [-] - L. Novák [-] (73. J. Vilímek [-] ) , J. Kolínek [-] (63. J. Fojtík [-] ) , J. Kolínek [-] (89. J. Fojtík [-] ) , M. Novák [-] (84. L. Fojtík [-] ) - D. Novák [-] , J. Fojtík [-]

ŽK: 74. D. Kašný - 70. J. Fojtík , 72. J. Fojtík , 79. M. Novák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PTÁČEK František - FUGLÍK Roman (N), HOLBA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.