Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

20.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Lhota rozhodla o výhře na Hřivným Újezdem až ve druhém dějství


0

Na výborně připraveném hřišti v Horní Lhotě se v sobotním odpoledni představil tým z konce tabulky - Hřivínův Újezd. Jasným favoritem tohoto duelu byl domácí celek, který se ale v první půli nedokázal střelecky prosadit. Vše podstatné se tak odehrálo až ve druhém dějství, kdy domácí tým vstřelil čtyři branky, zatímco hosté pouze jedinou. Hattrickem se v tomto duelu blýskl kapitám Horní Lhoty Josef Šenovský. Horní Lhota si připsala další výhru a v tabulce IV. třídy si udržela velmi lichotivou třetí příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli diváci branku neviděli

První poločas duelu mezi Horní Lhotou a hosty z Hřivínova Újezda nabídl pramálo fotbalové podívané. Utkání nemělo moc tempo, chybělo mu nasazení i fotbalovost. Domácím se nedařila jejich kombinační hra a také hosté toho dopředu moc neukázali. Domácí fotbalisté se nesmyslně pokoušeli všechny míče nakopávat vzduchem na své hrotové hráče. Jenže silově a výškově výborně vybavení obránci hostí si ve většině případů poradili. Za zmínku snad stojí jen dvě domácí příležitosti, jednu výtečným zákrokem odvrátil brankář hostí a ve druhém případě domácí trefili dobře postaveného obránce. Diváci se tak v první půli v Horní Lhotě branky nedočkali a čekalo se, co favorizovaný tým předvede ve druhém dějství. Hosté se zaměřili na obranu a tato taktika jim vycházela dokonale. Domácí celek si nedokázal poradit s vysokými zadáky hostí, kteří ve vzdušných soubojích na hřišti dominovali.

Ve druhém dějství padlo pět branek

Domácí tým nastoupil do druhé půli s mnohem větším odhodláním, zvýšil pohyb na hřišti a zpřesnil kombinaci a hned to bylo na jeho výkonu znát. Hosté už nestíhali odvracet útoky domácího týmu, který se záhy také ujal vedení. "Naštěstí jsme si vše v šatně vyříkali a ve druhé půli dali míč víc na zem a začali jsme se i dostávat do šancí. Hned po pár minutách hry jsme šli do vedení střelou z dorážky. Na vedoucí branku jsme pak navázali druhým gólem z přímého kopu. V tu chvíli to vypadalo, že utkání už bude v naší moci. Jenže hned vzápětí se hosté vrátili do hry, když snížili z přísně nařízené penalty a bylo to jen 2:1. To s námi trochu zamávalo a hosté vycítili šanci na vyrovnání. Uklidnila nás až třetí branka čtvrt hodiny před koncem. Hosté už pak rezignovali a nám se podařilo vstřelit ještě jeden gól. Naše výhra byla ale zasloužená", hodnotí vývoj druhé půle autor hattricku Josef Šenovský.

 


Ohlasy k zápasu


SK Horní Lhota
Josef Šenovský, hráč: První poločas nebyl z naší strany optimální a dlouhé nakopávané míče v pohodě posbírali hostující zadáci. Ve druhém poločasu jsme zvýšili pohyb a dostavily se i branky v síti hostujícího brankáře. Hosté ještě utkání zdramatizovali, nám se ale podařilo vstřelit další dva góly a bereme zaslouženou výhru.




Sestavy


SK Horní Lhota
R. Plšek [-] - P. Smištík [-] , T. Martinec [-] (75. F. Brostík [-] ) , R. Váňa [-] , J. Váňa [-] (62. J. Bruník [-] ) , J. Šenovský [-] , Z. Plášek [-] , J. Plášek [-] , V. Majerik [-] , A. Ščuglík [-] (70. D. Maňas [-] ) , L. Pleša [-]

Hřivínův Újezd
M. Hanák [-] - D. Kratochvíl [-] , Z. Jurák [-] , K. Buršík [-] - O. Záhora [-] , L. Kolařík [-] (37. J. Malenovský [-] ) , R. Šuranský [-] (71. P. Valášek [-] ) , D. Štěpáník [-] , M. Zábojník [-] (30. D. Borýsek [-] ) - P. Hruška [-] , M. Kostelník [-] -

ŽK: 11. P. Smištík , 58. R. Plšek - 14. P. Hruška .
Hráči zápasu: J. Šenovský , Z. Plášek - O. Záhora .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MĚŘIČKA Jiří - VYCUDILÍK Rostislav (N), ŠTĚPANÍK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.