Rezerva Provodova doma s Horní Lhotou úplně vyhořela


Branky


0

Na Provodov přijela v neděli Horní Lhota i s hráčem posledního kola Petrem Smištíkem. Hosté vstoupili do zápasu velmi aktivně a už ve 4. minutě je poslal do vedení Plášek. Domácí se pak marně snažili o srovnání skóre, navíc inkasovali branku do šatny z kopačky Juráka a hosté šli do kabin s dvoubrankovým vedením. Hostům vyšel i nástup  do druhého dějství a kapitán Šenovský je poslal do tříbrankového vedení. Fotbalisté z Horní Lhoty si už výhru pohlídali a tu ještě pečetil dvacet minut před koncem znovu kapitán Šenovský. Horní Lhota potvrdila na Provodově dobrou formu, domácí celek se na jaře zatím stále hledá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrdinou utkání na Provodově byl brankář Horní Lhoty Radim Plšek, který chytil tři vyložené šance domácího celku a také pokutový kop. Hostům z Horní Lhoty vyšel na jedničku vstup nejprve do prvního a pak i  do druhého dějství a kapitán Šenovský je poslal do tříbrankového vedení. Fotbalisté z Horní Lhoty si už výhru pohlídali a tu ještě pečetil dvacet minut před koncem znovu kapitán Šenovský. Domácí nehráli špatně, ale vyhořeli v koncovce, hostům se vyplatila hra na brejky, které dokázali dotáhnout do zdárného konce.

 

"Domácí byli v úvodu lepší a hned po pár desítkách vteřin měli obrovskou šanci, kterou svým prvním výborným zákrokem zneškodnil brankář Plšek. My jsme z ničeho nic udeřili o chvíli později, kdy se nádhernou střelou z dálky prosadil Plášek. I poté se domácí snažili útočit a my spoléhali na brejky. Na obou stranách bylo k vidění pár vyložených šancí. Udeřilo ale až v poslední minutě první půle, kdy jsme si počínali důrazně v útoku a náš střílený centr si domácí obránce srazil do vlastní branky. Hned v úvodu druhé půle se nám podařilo vsítit třetí uklidňující branku. Ta nejspíš utkání definitivně rozhodla. Do konce zápasu jsme pak ještě přidali čtvrtou branku a pár slibných situací nevyužili. Na straně domácích stojí rozhodně za zmínku krásně zahraný přímý kop a penalta, s oběma situacemi si ale Radim Plšek poradil a podtrhl tak svůj vynikající výkon. Tři body z Provodova rozhodně bereme, je ale potřeba je teď potvrdit v domácím zápase", hodnotí povedený zápas činovníci hornolhotského klubu.

 

 

 

 

"Zápas s Horní Lhotou jsme prohráli zejména kvůli nedůsledným osobním soubojům. Siloví hráči Lhoty na můj vkus až příliš hladce pronikali nejen naší obranou, ale i středem hřiště. Šance jsme ale měli taktéž. Výborný výkon podal brankář hostů, který vytáhl tři slibné střely a chytil penaltu. Bohužel, jsme se neponaučili z naprosto stejných chyb, kvůli kterým jsme prohráli i v Horní Lhotě na podzim", hodnotí domácí duel s Horní Lhotou funkcionář Provodova Jan Talaš.   


Ohlasy k zápasu


FC RAK Provodov
Jan Talaš, funkcionář: Doplatili jsme na mizernou koncovku, hosté byli silnější v osobních soubojích, což nakonec rozhodlo a výborně jim navíc zachytal brankář.

SK Horní Lhota
Josef Šenovský, hráč: Začátek sice patřil domácím, nás podržel brankář Plšek. Poté jsme dali rychlou branku a ujali se vedení. Zaměřili jsme se na obranu podpořenou rychlými brejky, k vidění bylo několik šancí na obou stranách. Dali jsme branku do šatny, ta nás uklidnila, přidali jsme po příchodu z kabiny hned třetí a výhru si pohlídali. Domácí nehráli špatně a výsledek je pro ně krutý, nás podržel brankář Plšek a vycházely nám rychlé kontry.



Sestavy


FC RAK Provodov
T. Hanák [-] - T. Minařík [-] , D. Talaš [-] , J. Talaš [-] (42. F. Plášek [-] ) , A. Mališka [-] (61. V. Černobila [-] ) , M. Šalena [-] (46. M. Malaník [-] ) , J. Kolařík [-] , T. Nevařil [-] , V. Sedlář [-] (34. M. Jurák [-] ) , D. Valerián [-] , O. Plášek [-]


ŽK: 26. J. Talaš , 64. F. Plášek - 50. J. Bruník .
Hráči zápasu: T. Minařík - R. Plšek , J. Šenovský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DVOŘÁK Petr - PRACHAŘ Josef (N), HUSTÝ Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.