Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 14:00

18.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smolina dokázala ve druhém poločasu náležitě otočit zápas s Hřivným Újezdem


Branky


0

Ve Smolině se v chladném nedělním odpoledni představili fotbalisté z Hřivínova Újezdu a favoritem v tomto utkání byl bezesporu domácí celek. V první půli ale Smolina roli favorita vůbec nezvládla a odcházela do šaten s jednobrankovým mankem. Ještě dvacet minut před koncem domácí stále prohrávali, ale potom přišla jejich střelecká smršť a dokázali hostím nasázet čtyři branky. Ty poslední dvě ale padly až v samotném závěru, kdy už hosté hráli vabank. Smolina zlepšeným závěrem bere tři body, ale hosté ji hodně potrápili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v první půli zaskočili domácí celek

V dalším kole zavítal na hřiště Smoliny Hřivinův Újezd a bylo otázkou, zda domácí potvrdí skvělou jarní formu nebo hosté z Luhačovicka na Klobucku překvapí. Stalo se oboje. V prvním poločase bylo utkání vyrovnané a tabulkový rozdíl nebyl vidět. První poločas byl hodně bojovný, plný soubojů a nákopů. Jako blesk z čistého nebe přišel gól hostí, záložník Zábojník utekl po lajně přes půlku hřiště a jeho zpětnou přihrávku si srazil obránce domácích do branky. Smolina si vytvořila jednu dobrou šanci, ale Vaculín v dobré šanci netrefil dobře míč a brankář vyrazil. Hřivínův Újezd jinak hrál velmi pozorně a s podporou větru držel Smolinu daleko od své brány. Domácí se nemohli prosadit přes dobře organizovanou obranu hostí a vázla jim kombinace a dlouhé nakopávané míče zadáci hostí vždy posbírali. Do šaten se tak ocházelo za překvapivého vedení hostujícího Hřivínova Újezda, domácí měli o půli nad čím přemýšlet a pokusit se na hosty něco vymyslet.

Domácí ještě utkání dokázali otočit

Do druhé půle už ale nastoupili domácí úplně jinak. Hned od začátku přitlačili hosty, ti ale odolávali až do 71. minuty, kdy po standartce hlavou na zadní tyči vyrovnal Barcuch. Tento gól domácí potřebovali a hned o chvíli kopali penaltu, tu ale faulovaný Vaculín neproměnil. Vaculín, ale na svůj gol nečekal dlouho, když po několika zblokovaných střelách našel míč a konečně propálil brankáře hostí . Postupem času zahodili obrovské šance domácí hráči - jmenovitě Bosák,Vaculín a Lysáček, aby utkání v 87. minutě rozhodl Vaculín, když byl opět důrazný ve vápně. Smolina přidala ještě čtvrtý gól v posledních okamžicích zápasu, kdy po hezké akci zpětnou přihrávku Vaculína využil Pykal. Domácí po špatném poločase výhráli, ale i hosté ukázali svůj potenciál. Ještě v 70. minutě vedli, pak ale museli dvakrát nuceně střídat, začali jim i docházet síly a velkému tlaku Smoliny nakonec neodolali. Domácí tým opět vstřelil čtyři branky a jeho jarní střelecká potence je opravdu obdivuhodná.



Ohlasy k zápasu


TJ Smolina
Jiří Sucháček, hráč: V první půli jsme se nemohli najít, hned na začátku jsme museli střídat, celkově hráli blbě a ještě jsme si dali vlastní gól. Druhá půle už byla super, hráli jsme s větrem, hosty jsme zatlačili a nakonec jsme kromě čtyř branek ještě dost šancí zahodili. Hosté to měli těžké, museli dvakrát střídat a dát do hry mladé kluky, kteří to měli v útoku složité. Sil nám taky zůstalo v závěru utkání více než hostům. Daří se nám otáčet zápasy, což je určitě dobře, ale proti Nedašovu musíme být v zápase od první do poslední minuty.




Sestavy


TJ Smolina
J. Krahulec [-] - L. Bosák [-] (79. J. Kolaja [-] ) , J. Liška [-] , M. Pykal [-] , V. Lysáček [-] , M. Vaculín [-] , P. Sucháček [-] , J. Sucháček [-] , A. Ročák [-] (11. P. Kolaja [-] ) , J. Kudela [-] , J. Barcuch [-]

Hřivínův Újezd
M. Hanák [-] - D. Kratochvíl [-] , K. Buršík [-] , Z. Jurák [-] - R. Šuranský [-] , M. Zábojník [-] , J. Talášek [-] - P. Hruška [-] - L. Kolařík [-] , J. Malenovský [-] (63. P. Frýželka [-] ) , M. Kostelník [-] (68. D. Borýsek [-] )

ŽK: 11. V. Lysáček , 90. P. Kolaja .
Hráči zápasu: M. Vaculín - M. Zábojník .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: CHROMÍK Zdeněk - DRGA Michal (N), ŠTĚPANÍK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.