Bohuslavice nad Vláří rozhodly o své výhře v Lipové už v první půli


Branky


0

V Lipové se hrálo místní slavičínské derby a zavítal zde druhý celek tabulky z Bohuslavic nad Vláří. Lipová v posledních zápasech trochu ztratila ze svého lesku a matný výkon ji provázel i v prvním poločasu. Hosté si vypracovali pohodlný tříbrankový náskok a do šaten odcházeli spokojeni. Ve druhém dějství ale domácí zabrali a vsítili dvě branky, v dramatickém závěru se jim ale už vyrovnat nepodařilo. Bohuslavice nad Vláří si odvážejí z derby tři body a stále drží druhou příčku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit tři branky

V neděli se na dobře upraveném trávníku v Lipové odehrálo další  z utkání IV. B třídy mezi Lipovou a Bohuslavicemi nad Vláří, které v tabulce stále okupují druhou příčku. Proto byl velkým favoritem hostující celek, ale jak se říká, derby nemá favorita. Hosté šli velmi brzy do vedení, kdy hned ve 12. minutě si po pěkné akci vyměnil přihrávku se svým spoluhráčem Kozubík a dal na 0:1 (dle našich inforamcí vstřelil první gól tento hráč a nikoliv jak je v oficiálním zápise uvedeno Šebák). Hned za osm minut se opět hosté dostali do šance, Baklík bombou proměnil a zvýšil již na 0:2. A aby tomu nebylo málo, ve 33. minutě hostující Urbánek si opět narazil míč a slabou, ale o to umístěnější střelou ho dostal za brankovou čáru. Upravil tak na poločasové skóre na 0:3, a o tři branky to bylo jen díky vychytaným šancí domacího brankáře Němečka, který v prvním dějství držel Lipovou hodně nad vodou. Domací měli v prvním poločasu jen sporadicky nějaké šance, kdy největší měl Zoubek, který byl tváří v tvář brankáře hostí Bartozela, který jej ale vychytal. Do kabin tak odcházeli mnohem spokojenější hráči trenéra Jindřicha Divily, kteří si vypracovali tříbrankový náskok a další šance ještě promarnili.

Domácí ještě utkání patřičně zdramatizovali

V poločase domácím hráčům hlasitě promluvil hrající trenér Pavel Tomeček do duše  a šlo to hned znát. Domácí si vytvořili tlak a hosté najednou jen odkopávali míč. Domácí si vytvořili nějaké šance, ale gól přišel až v 68. minutě, kdy roh přesně umístil na hlavu Pavla Tomečka špílmachr Lipové Tomáš Zoubek a bylo to již jen 1:3. Poté domácí měli mírný tlak, ale hosté se dostávali do brejků, které bravurně vychytal domácí golman Němeček. V 80. minutě po přesném centru Vlasti Juříka se trefil hlavou nestárnoucí Petr Urbánek alias Džojs a najednou domácí celek ještě více ožili, ale vyrovnávací branku se jim už vstřelit nepodařilo.  Zápas se už ale dohrál v poklidném tempu, a zápas tedy skončil výsledkem 2:3 pro hosty. Byly viděny tedy dva rozdílné poločasy, ale tak to ve fotbale bývá. Lipová je v posledních duelech mužstvem jen jednoho poločasu, což na bodový zisk nestačí. V dalším kole Bohuslavice přivítají doma tým z Tichova, zato Lipová zajíždí opět na derby, k nedalekého týmu z Petrůvky.



Ohlasy k zápasu


TJ Lipová
Pavel Tomeček, trenér: Opět jsme úplně nezodpovědné proflákali první poločas, soupeře jsme nechali hrát to co potřeboval, z naší strany nebyla v prvním poločase vůbec žádná bojovnost a chybělo nasazení, přicházely fatální ztráty míče. To druhý poločas byl z naší strany o hodně lepší, ale jak už se opakuji, fotbal se na jeden poločas nehraje, i když musím uznat,že soupeř byl fotbalovější. Na závěr musím pochválit golmana Němečka, který odchytal výborný zápas.

TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
Jakub Slovák, fanoušek: První poločas jsme zahráli výborně a byli jsme lepším týmem a naše vedení mohlo být i výraznější. Domácí podržel brankář Němeček. Ve druhé půli už to ale bylo jiné, hosté ožili a dali kontaktní branky a v závěru jsme se zbytečně strachovali o tři body, také nás podržel brankář. Za výkon v prvním poločasu si odvážíme tři body, ale druhá půlka nebyla z naší strany úplně ideální.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: PTÁČEK František - VAŠIČKA Roman (N), JANÁČEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.