1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 10:15

18.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Vlachovic veze cennou výhru ze hřiště Tichova


Branky


0

Do Tichova si v neděli dopoledne našla cestu vlachovická rezerva, která na jaře předvádí solidní výkony a chtěla v Tichově rozšířit svůj bodový zisk. Domácí celek odehrál v minulém kole velmi dobré utkání u lídra tabulky z Nedašova a tak se dal očekávat vyrovnaný duel. V první půli se diváci branky nedočkali. Ve druhém poločasu nasadili Vlachovjané k trháku, nejdříve se trefil po hodině hry Hověžák a druhou branku přidal kanonýr Trčka. Domácí dali nakonec výsledku kosmetickou úpravu výsledku až v poslední minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V neděli dopoledne se hrál zápas Tichov vs Vlachovice „B“. Domácím chybělo pět hráčů ze sestavy. Naopak hosté přijeli posílení o Hověžáka, ale chyběl mladý brankář Macháč. Nefotbalové počasí, kdy se střídal vítr, déšť, sníh, chvílemi i slunce, taky malé hřiště, příliš nenahrávalo kombinační hře hostů. A tak se od začátku hrál bojovný fotbal s množství soubojů. Domácí spoléhali na dlouhé nakopávané míče do velkého vápna hostů. Nutno dodat, že to byla velice účinná zbraň a po několika závarech si vytvořili i velké šance, které ale mladý brankář hostů zneškodnil. Na hostech byla znát lepší kvalita na míči i rychlost a přechod do útoku, nicméně díky mnoha nepřesnostem v předfinální fázi a zakončení, se strachovali o vítězný výsledek až do konce utkání a při troše štěstí domácích o něj taky mohli v závěru přijít. První vážnější šance přišla z trestného kopu, kdy hostující hráč Hověžák trefil z dvaceti metrů břevno. Poté ještě měli hosté náznaky šancí, které ale špatně řešili a víceméně k ohrožení domácí branky nedocházelo. Domácí se v prvním poločase dostávali do šancí sporadicky. Poločas tak skončil 0:0.

Hosté rozhodli o své výhře v samotném závěru

Druhý poločas, co se týká šancí, i gólů byl výrazně bohatší. Hosté dvakrát nastřelili břevno branky domácích, nejprve pěknou střelou Gbelce a o chvilku později po rohovém kopu hlavičkoval kanonýr Trčka taktéž do břevna. Domácí nešla upřít bojovnost a snaha. Využívali faulů hostů kolem půlící čáry a následným dlouhým balónům do vápna hostí si připsali tři velké šance. Domácí byli silní v osobních soubojích ve vápně a taky rychleji reagovali na odražené míče, díky tomu si tyto šance vytvořili. Ovšem brankář hostí byl proti. První gól padl v 60. minutě po rychlé kombinaci hostí uprostřed hřiště a následné průnikové přihrávce na Hověžáka, který si již v zakončení věděl rady, hosté vedli0:1. Druhý gól zařídil pro hosty v 82. minutě Trčka, který se uvolnil na ve vápně a z většího úhlu prostřelil domácího brankáře na zadní tyč, bylo to už 0:2. Snížení domácích přišlo v závěru v 90. minutě, kdy hosté váhali z odkopem, ztratili míč a následný centr prolétl až na zadní tyč, kde domácí hráč Maniš Filip trefil hlavou odkrytou branku. 1:2. Poté ještě měli domácí rohový kop, dostali se opět do zakončení, ale hlavou přestřelili. Utkání skončilo vítězstvím hostů.



Ohlasy k zápasu


Tichov
Josef Maniš, brankář: Hrál se pohledný kombinační fotbal z obou stran. V první půli se střídaly se šance na obou stranách. Asi největší měli hosté z přímého kopu, kdy hostující hráč nastřelil břevno. Domácí hrozili spíše z rychlých brejků. Postrádali jsme tentokrát pět hráčů ze základní sestavy, což mělo také značný vliv na zápas. Především nám chyběl klid v zakončení. Podobně jako v Nedašově jsme opět spalovali jednu velkou šanci za druhou. Naopak hostující "rychlonožci" nás však dvakrát trestali z brejdu a přesným zakončením k tyči a tím rozhodli o výsledku. V závěru i přes drtivý tlak se nám utkání srovnat nepodařilo. Jinak si myslím, že předvádíme celé jaro dobrou pohlednou hru. Často soupeře přehráváme, ale přísloví "nedáš - dostaneš" platí v toto období dvojnásobně.

SK Vlachovice B
Ondřej Vavrys, funkcionář: My jsme samozřejmě rádi za vítězství, kterým jsme domácím oplatili porážku z domácího prostředí. Nerodilo se ovšem lehce a pomohl nám k němu výrazně taky hráč „A“ mužstva Hověžák Jarda. Trochu mě mrzí závěr utkání, kdy jsme svojí lehkovážností a možná ji nadměrnou jistotou nad kontrolou utkání, nabídli domácím množství standartních situací, ve kterých byli domácí velice silní, a my naopak velice slabí a nedůrazní. Je třeba se z toho na těchto malých hřištích poučit, protože každý nákop z poloviny hřiště byl pro nás velmi nebezpečný. Ale v konečném hodnocení jsem s výsledkem a dá se říct i přístupem hráčů k utkání spokojen.



Sestavy


Tichov
J. Maniš [-] - F. Bělaška [-] (72. D. Ščuglík [-] ) , T. Naňák [-] , M. Ruman [-] , F. Maniš [-] , J. Skřipka [-] , J. Laža [-] , L. Hruška [-] , M. Hrdlička [-] , M. Maniš [-] , P. Juřička [-]

SK Vlachovice B
K. Stružka [-] - M. Trčka [-] , K. Tlusťák [-] , J. Hovězák [-] (83. J. Vizvári [-] ) , D. Fojtík [-] , V. Fusek [-] , P. Drábík [-] (61. P. Burda [-] ) , J. Gbelec [-] , P. Jandík [-] , J. Pekárek [-] , D. Grček [-]

ŽK: 70. F. Maniš .
Hráči zápasu: M. Maniš , F. Maniš - J. Hovězák , M. Trčka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: CHROMÍK Zdeněk - RUMAN Pavel (N), FOJTÍK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.