2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:00

17.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrůvka doma konečně zabrala a udolala Mirošov


Branky


1

Petrůvce vyšel na jaře v domácím prostředí pouze úvodní duel s rezervou Nedašoa a tak si chtěli domácí hráči udobřit své věrné fanoušky výhrou s Mirošovem. Ten podává také hodně nevyrovnané výkony a trápí jej problémy s hráčckým kádrem. Začátek zápasu vyšel lépe hostím, které poslal do vedení kanonýr Pavel Rajznauer. Domácí do půle srovnali zkušeným Lubošem Kovaříkem. Rozuzlení utkání přišlo pět minut před koncen, kdy o výhře Petrůvky rozhodl Dominik Novosad.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petrůvka na podzim předvádí výsledky jako na houpačce, nejdříve si vyšlápne na lídra tabulky, poté zkolabuje v duelech s Vlachovicemi a Bohuslavicemi nad Vláří a tak se čekalo, co předvede proti Mirošovu. Ten se v letošní sezoně také trápí s nedostatkem hráčů a jeho bodový zisk je proti loňské sezoně o hodně menší. Právě v loňském ročníku patřily oba celky ke špičce tabulky, nyní se oba výsledkově i herně trápí. Přesto se na Petrůvce očekával vyrovnaný duel a to se také do puntíku splnilo. Domácí tradičně spoléhali na standartní situace, ve kterých jsou hodně silní, Mirošov zase měl ve svých řadách druhého nejlepšího střelce soutěže Pavla Rajznauera. Právě tento hráč poslal hosty do vedení už po dvaceti minutách hry, domácím trvalo deset minut, než stav utkání srovnali, jak jinak, než ze standartní situace. To se trefil bývalý fotbalista Luhačovic Luboš Kovařík. Hosté si po utkání stěžovali na sudího, který jim údajně neuznal regulérní branku, navíc měli i hromadu smůly v zakončení, kdy trefili břevno a tyč domácí branky. Když už se vše schylovalo k remíze, tak domácí celek vysvobodil kanonýr Dominik Novosad, který v 84. minutě zaznamenal vítěznou branku. Hosté v závěrečném náporu už vyrovnat nestihli, i přes několik závarů před domácí brankou. Štěstí se tentokrát přiklonilo k domácímu celku, hosté odjíždějí na Klobucko bez bodu. V dalším kole se představí Petrůvka na hřišti posledního Jestřabí, Mirošov prověří nevyzpytatelná Horní Lhota.

 

 

 

 

"Tomuto zápasu by slušela víc remíza. Ten" nejvyšší nahoře" se rozhodl poslat body nám a to bylo pro Mirošov celkem kruté. Pro diváky to také nebyl velký fotbalový zážitek, ale nakonec jsme dokázali v závěru strhnout vítězství na svoji stranu. To všechno je odrazem velkého věkového průměru mužstva a chybějících mladých rváčů, proto bych rád na tomto místě pozval všechny zájemce o fotbal, aby přišli kterýkoliv pátek v 18:00 na trénink si s klukama zaběhat a dát si pak pivko a pomoct udržet fotbal na Petrůvce. Pokud chcete více info tak nás kontaktujte zde - https://www.facebook.com/TjSokolPetruvka/?fref=ts  a nebo zde tjsokol@obecpetruvka.cz , díky. PS: máme skvělé zázemí", láká zájemce o hraní v petrovském klubu funkcionář František Giottfried..



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Petrůvka
František Gottfried, funkcionář: Utkání by spíše slušela remíza, Mirošov se u nás prezentoval dobrým výkonem, v závěru se sportovní štěstí přiklonilo na naši stranu. Napravili jsme si reputaci po nepovedeném utkání s Bohuslavicemi nad Vláří, ale stále nás trápí nedostatek hráčů a zdravotní problémy některých fotbalistů.

FC Mirošov
Pavel Rajznauer, hráč: Na Pertrůvce to bylo tradičně těžké utkání s bojovným soupeřem. Dle mého názoru vývoj utkání ovlivnil rozhodčí, který nám za stavu 1:0 zcela nepochopitelně neuznal druhou branku. Domácí tradičně po standartních situacích vstřelili dvě branky a otočili vývoj utkání. Chybělo nám i trochu štěstí, trefili jsme břevno, tyč. Fotbalový život jde dál, uvidíme příští neděli.



Sestavy


TJ Sokol Petrůvka
J. Halaxa [-] - O. Stach [-] , K. Kořínek [-] (87. M. Máca [-] ) , L. Kovařík [-] , D. Novosad [-] , J. Pešek [-] , P. Korvas [-] , M. Miklas [-] (46. P. Remo [-] ) , J. Juřica [-] , P. Kovařík [-] , L. Hubáček [-]

FC Mirošov
D. Ďulík [-] - D. Ház [-] (61. A. Juráň [-] ) , P. Rajznauer [-] , J. Tomaštík [-] , T. Mikulčík [-] , P. Holba [-] , O. Němeček [-] , M. Obadal [-] , L. Strouhal [-] , M. Kořenek [-] (85. L. Beňo [-] ) , V. Frys [-]

ŽK: 29. J. Pešek , 69. K. Kořínek .
Hráči zápasu: L. Kovařík , D. Novosad - P. Rajznauer .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MĚRKA Stanislav - KRAJÍČEK Tomáš (N), LYSÁK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 4. 2017 12:37
Mirošov se zravě naštve a domácí porazí v tomhle zápase ,bez záloh.