Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:00

17.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smolina vybojovala výhru na Provodově až v penaltovém rozstřelu


0

Na Provodov zavítala v nedělním odpoledni Smolina, kterou v poslední době provázely skvělé výsledky a výborná střelecká potence. Domácí tým ale předvádí také ofenzívně laděný fotbal a také šel v první půli do vedení. Hostům z Valašskokloboucka se ve druhém dějství podařilo otočit výsledek, ale domácí dokázali ihned najít odpověď. V penaltové loterii se štěstí usmálo na hosty ze Smoliny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padla jediná branka

Domácí Provodov, který měl minulý týden volno, přivítal doma tým jara Smolinu, která na jaro získala osm z devíti možných bodů. Samotné utkání bohužel moc fotbalové krásy nenabídlo a bylo spíše bojem s mnoha souboji o míč, ve kterém byly lepší obrany obou týmů. V první poločase Smolina měla pouze jednu šanci, kdy střelu Petra Sucháčka vytáhl brankář domácích na roh. První gól domácích vznikl po chybě obrany Smoliny, kdy brankář hostů Krahulec u rohového praporku rozehrál míč na obránce, který ale míč odkopl pouze k Mališkovi, ten si ho zpracoval a z dobrých třiceti metrů vrátil míč do prázdné branky  domácí rázem vedli 1:0. Domácí měli ještě jednu dobrou střelu, ale jinak se do poločasu nic nestalo. Smolina byla v první půli poněkud zakřiknutá a byla jen stínem týmu, který v minulých kolech kraloval nad svými soupeři. Do kabin tak odcházeli spokojenější provodovští fotbalisté, kteří vyhráli poločas brankou Mališky a vytvořili si i další brankové možnosti. Hosté tak měli nad čím přemýšlet a trenéři museli v poločasové přestávce změnit rozestavení a styl hry.

Hosté ve druhé půli otočili zápas, domácí ale vyrovnali

Ve druhém poločase se o mnoho lepší fotbal nehrál, ale aspoň padaly branky. Smolina dala dvě na vlas stejné branky, kdy dva přímé volné kopy od autové čáry stoper hostů Petr Sucháček zatočil jednou na přední a jednou na zadní tyč. U obou branek asi neměl čisté svědomí brankář Hanák. Hosté se z vedení radovali jen minutu – nákop z vlastní půle využil rychlý útočník Tomáš Minařík, který přetlačil posledního hráče Smoliny a před vybíhajícím Krahulcem míč procedil do branky. Smolina si mohla vzít vedení zpět, ale Adam Ročák po hezké akci z malého vápna volejem přestřelil. Domácí měli taky své momenty, ale jejich finální přihrávku hosté pokaždé zachytili nebo domácí z dálky nepřesně vystřelili. Utkání tedy skončilo spravedlivou 2:2 a šlo se do penalt, v těch hostující Krahulec chytil dvě penalty a jelikož Smoliňané se mýlili jen jednou, berou bod navíc. Hosté se ve druhém poločasu hodně zlepšili a otočili vývoj utkání, jejich radost však měla jepičí život a domácí záhy srovnali stav utkání. Diváci tak viděli čtyři branky a také zajímavý penaltový rozstřel na závěr.

Na penalty vyhrála Smolina

 V penaltové loteri hostující brankář Krahulec chytil dvě penalty a jelikož Smoliňané se mýlili jen jednou, berou bod navíc.



Ohlasy k zápasu


FC RAK Provodov
Jan Talaš, funkcionář: V zápase se Smolinou jsme v první půli byli silnější "na baloně" my a důsledně jsme "dojížděli" osobní souboje z čehož jsme získali i první naši dalekonosnou branku Mališky, kdy Minařík nedaroval obráncům ani centimetr klidu. Během deseti minut v druhé půli ovšem hostující tým otočil stav utkání na 1:2 dvěma brankami z rohového praporku. U těchto branek by bylo jednoduché svalit všechno vinu na našeho jinak bezchybného brankáře, ovšem v příštích takových situacích si musíme dát všichni větší pozor na útočící hráče, kteří silně omezovali pohyb našemu golmanovi. Konečný stav základní hrací doby však v zápětí kontroval rychlým brejkem výborný Tomáš Minařík. V penaltovém rozstřelu byli šťastnější hráči Smoliny

TJ Smolina
Jiří Sucháček, hráč: První půlka nám opravdu nevyšla, nevytvořili jsme si pořádnou šanci, míče nám odskakovaly, jenom jsme odkopávali a ještě jsme Provodovu darovali gól. O přestávce jsme si řekli, co bylo špatně a že jsme nejeli takovou dálku, abychom to odchodili. Druhá půle byla už lepší, začali jsme vyhrávat souboje a sbírali odražené míče. Škoda, že jsme si nechali hned vyrovnat, držet chvíli vedení, tak domácí možná znervozní. Obě dvě branky, co jsme dostali, byly bránitelné a musíme si příště dát pozor na takové chyby. Na druhou stranu je dobré, že se nemusíme spoléhat jen na góly dua Bosák – Vaculín, ale branky střílí celý tým. Dnes náš stoper měl tři střely na branku a dal dva góly. Penalty se nám na jaro daří, střelci se skoro nemýlí a Pepa Krahulec vždycky nějaké pochytá.



Sestavy


FC RAK Provodov
T. Hanák [-] - D. Valerián [-] , T. Minařík [-] , R. Talaš [-] (79. F. Plášek [-] ) , J. Talaš [-] , A. Mališka [-] (70. T. Nevařil [-] ) , M. Šalena [-] , J. Kolařík [-] , M. Jurák [-] , O. Plášek [-] , Z. Urubčík [-]

TJ Smolina
J. Krahulec [-] - P. Kolaja [-] (70. J. Kolaja [-] ) , J. Liška [-] , M. Pykal [-] , V. Lysáček [-] , M. Vaculín [-] , P. Sucháček [-] , J. Sucháček [-] , A. Ročák [-] , M. Ekart [-] , J. Barcuch [-]

ŽK: 32. Z. Urubčík - 20. M. Vaculín , 67. M. Ekart , 80. P. Kolaja , 89. J. Sucháček .
Hráči zápasu: T. Minařík - P. Sucháček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PTÁČEK František - PRACHAŘ Josef (N), BOSÁK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.