Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

17.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Vlachovic rozhodla o své výhře nad Lipovou už v první půli


Branky


0

Ve Vlachovicích se hrálo malé valašské derby a očekával se vyrovnaný souboj. Domácí však vstoupili do zápasu velmi aktivně a od začátku hosty přehrávali. Postupně navyšovali svůj náskok a po půl hodině vedli již o čtyři branky. Hosté z Lipové byli zralí na ručník a do půlky padly ještě dvě branky, po jedné na každé straně. Druhý poločas ale patřil hostím, kteří vsítili jedinou branku, ale odjíždějí nakonec domů s vysokou porážkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si v první půli otevřeli střelnici

Začátek zápasu se Vlachovjanům povedl na jedničku, už ve 3. minutě se totiž po centru Jaroslava Many se hlavou prosadil Kamil Tlusťák a domácí vedli rychle 1-0. Hosté mohli vyrovnat rychlým brejkem, ale domácí brankář Patrik Macháč vyrazil míč na roh. Domácí měli několik dalších šancí, ale jejich špatnou koncovku mohla Lipová potrestat brankou. Útok po levé straně a následující centr však skončil offsidem, který Vlachovice rychle rozehrály a dostaly se do brejku, který využil Marián Trčka a bylo to už 2-0 .Hosté se začali hádat mezi sebou a úplně zapomněli na fotbal a domácí je potrestali další brankou, nepříjemnou střelu z dálky vyslal Dan Fojtík a ta skončila za zády Chovančíka a to bylo už hrozivých 3-0. Domácím se náhle začalo dařit a po krasném centru se hlavou prosadil Jarek Urbaník a Vlachovice vedly 4-0. Lipová se stále nemohli dostat do zápasu a stále se jim nedařil přechod do útočné fáze. Ve 40 minutě nejlepší střelec Vlachovic Trčka už zvyšoval na 5-0 a hosté byli zralí na ručník. Už to vypadlo že domácí půjdou do šaten za stavu 5-0, ale nepřesnosti v domácí obraně potrestal Šuba a snížil na 5-1 . Domácím vyšla úvodní půle na jedničku, Lipová nebyla ve své kůži a kupila spoustu chyb.

Hosté ve druhé půli dali jednu branku, na body to nestačilo

Do druhého poločasu domácí vstupovali s tím, že se budou snažit nedostat branku a popřípadě ještě nějakou přidat.L ipové už nic nezbývalo a dala všechno do útoku. Hosté měli pár tutovek, které si pohlídala obrana společně s domácím brankářem Macháčem. Domácí se do útočení příliš nehrnuli a hlídali si luxusní náskok.V 80. minutě se do brejku dostal Klein a snížil na konečných 5-2. Body tak zůstaly ve Vlachovicích, ale diváci se v derby určitě nenudili, viděli sedm branek a zápas dvou rozdílných poločasů. Vlachovjané rozhodli o své výhře už v prvním dějství a Lipová nenašla protizbraň na rychlé akce domácího celku. I když se hosté po půli zlepšili, k bodům to měli ale v sobotu hodně daleko. "Nastoupili jsme bez tří hráčů základní sestavy včetně brankáře a a na naší hře to šlo znát, hlavně v prvním poločasu, kdy jsme dostali pět branek a bylo po zápase. V druhém poločasu jsme byli lepším týmem, ale podařilo se nám už jen snížit jedním gólem na konečných 5:2. Soupeři gratuluji k výhře. My tuto prohru musíme hodit za hlavu, a budeme se muset soustředit na další zápas, kde doma hostíme těžkého soupeře z Bohuslavic nad Vláří", hodnotí nepovedené utkání ve Vlachovicích špílmachr lipovského týmu Tomáš Zoubek.

 



Ohlasy k zápasu


SK Vlachovice B
Patrik Macháč, brankář: Začátek zápasu se nám povedl na jedničku, potom jsme pokračovali ve výborném výkonu a soupeři ještě do poločasu vstřelili další branky. Druhou půli jsme si už uhlídali a zaslouženě bereme tři body z tohoto malého derby.

TJ Lipová
Pavel Tomeček, trenér: Na utkání do Vlachovic jsme přijeli oslabeni o tři hráče základní sestavy a bylo to na naši hře hodně znát, první poločas jsme vůbec nezachytili nástup domácích a ty toho náležitě využili a hned v prvním poločase rozhodli o zápase. Až druhý poločas jsme byli lepším mužstvem a měli jsme i nějaké gólové šance, musíme si však uvědomit,že jeden poločas hrát nestačí.



Sestavy


SK Vlachovice B
P. Macháč [-] - M. Trčka [-] , K. Tlusťák [-] (85. J. Vizvári [-] ) , D. Fojtík [-] (46. V. Fusek [-] ) , J. Gbelec [-] , J. Urbaník [-] (78. T. Horáček [-] ) , J. Mana [-] , M. Doruška [-] , P. Jandík [-] , J. Pekárek [-] , D. Grček [-]

TJ Lipová
M. Chovančík [-] - M. Klein [-] , M. Žalek [-] (46. D. Kurtin [-] ) , R. Vašička [-] (78. K. Novák [-] ) , M. Kliment [-] , J. Šuba [-] , P. Tomeček [-] , T. Zoubek [-] , M. Vaněk [-] , P. Urbánek [-] , K. Klein [-]

ŽK: 76. P. Jandík - 54. T. Zoubek .
Hráči zápasu: M. Trčka - J. Šuba .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HRBÁČEK Pavel - FOJTÍK Pavel (N), LIŠKA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.