Bohuslavice nad Vláří nastřílely v místním derby Jestřabí sedm branek


0

Ve valašském derby byl jasným favoritem druhý tým tabulky z Bohuslavic nad Vláří. Ten od začátku diktoval tempo utkání a poprvé se střelecky prosadil po dvaceti minutách. Do půle domácí přidali další dvě drefy. Ve druhém poločasu pokračoval brankostroj Bohuslavjanů a na hřišti řádil především Jakub Kozubík, který sám hostím nastřílel čtyři branky. Domácí si s chutí zastříleli a berou povinné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek patřl hostím, domácím pomohla vstřelená branka

"V neděli nás čekalo místní derby s Jestřabím, na které jsme si po výhře na Petrůvce hodně věřili. Hosté mají přeci jen o něco vyšší věkový průměr u některých hráčů a chtěli jsme toho využít naší kombinační hrou a vyšší pohyblivostí. Zvládli jsme s přehledem i podzimní utkání v Jestřabí a soupeř z nás měl před utkáním respekt. Začátek zápasu byl ale opatrnější, hosté až do dvacáté minuty drželi bezbrankový stav, nám se v zakončení přiliš nevedlo. Brankostroj odstartoval až Jakub Kozubík po dvaceti minutách hry, a když přidal ve 32. minutě druhou trefu Radek Obadálek, tak jsme´se uklidnili a do půle dali ještě jednu branku. Ve druhém poločasu jsme postupně navyšovali svůj náskok, Jakub Kozubík zaznamenal čistý hattrick. Tento útočník k nám před sezonou přišel z Pitína a v posledních zápasech se rozstřílel, což je jenom dobře. Trochu svým stylem zakončení připomíná Sparťana Lafatu a umí se ve vápně velmi dobře orientovat. V závěru jsme přidali ještě dvě branky, nejprve se trefil Ondřej Krasňanský a tu závěrečnou dal v samotném konci utkání zkušený Mirek Šebák. Výhru s Jestřabím nijak nepřeceňujeme, čeká nás v dalším kole slavičínské derby s Lipovou a musíme se na tohoto soupeře dobře připravit. Navíc náš trenér Jindřich Divila za Lipovou hrával, možná přinese i nějakou motivaci do kabiny", hodnotí povedené utkání s Jestřabím s úsměvem bohuslavský hráč a bývalý funkcionář Josef Kovařík.

Ve druhé půli domácí přidali čtyři branky

"Do utkání jsme vstupovali s tím, že chceme na domácím hřišti urvat všechny body. Začátek zápasu byl z naší strany ustrašený a soupeř z Jestřabí byl prvních dvacet minut lepším týmem. Poté se ale náš tým rozjel a dali jsme uklidňující branky. Poločas jsme tedy vedli 3:0. Ve druhém poločase soupeř fyzicky odpadl. My jsem přidali další čtyři branky a vyhráli zaslouženě 7:0. Soupeř byl sice věkově starší, ale zaslouží uznání. Pánové z Jestřabí fotbal hrát umí a je dobře, že je to stále baví. My se teď musíme soustředit na Lipovou a získat nějaké ty bodíky", říká k utkání s Jestřabí hráč Bohuslavic nad Vláří Zdeněk Kupčík.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
Zdeněk Kupčík, hráč: Začátek nám příliš nevyšel a kazili jsme hodně přihrávek a působili ospalým dojmem, hosté vycítili šanci a dvacet minut byli i lepším týmem. Nám pomohla úvodní branka, po ní jsme se uklidnili a začali předvádět svoji hru. Přišly další branky a ve druhém dějství hosté odpadli i fyzicky a proto od nás odjíždějí pro ně s možná i nezaslouženou vysokou porážkou.

SK Jestřabí
Josef Marek, hráč:



Počet diváků: 60. Rozhodčí: MIKESKA Jaroslav - JANÁČEK Pavel (N), HNILO Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.