Horní Lhota nakonec udolala Dobrkovice a připsala si další body


Branky


0

Domácí Horní Lhota měla výborný vstup do utkání a po deseti minutách vedla nad Dobrkovicemi už o dvě branky. Když přidal v 52. minutě Smištík třetí trefu, zdálo se být o výsledku utkání rozhodnuto. Hosté však nesložili zbraně a dokázali snížit na jednobrankový rozdíl. Vyrovnat se jim už nepodařilo a tři body tak zůstaly v Horní Lhotě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Lhota v minulém kole nestačila na Smolinu, kdy jí utekl začátek druhé půle a inkasovala laciné branky a přes závěrečnou snahu tentokrát na body nedosáhla. Spravit chuť si proto chtěli hornolhotští fotbali s Dobrovicemi, které se zatím prezentují nepřesvědčivými výkony. Domácím vyšel s Dobrkovicemi skvěle vstup do utkání a už po deseti minutách vedli o dvě branky. Nejdřívě se tefil v 6. minutě Martinec a o tři minuty později přidal Bruník druhou trefu. Domácí byli i nadále lepším týmem, ale vstřelit další branky se jim už nepodařilo. Hosté spoléhali na rychlé kontry, které se jim však nedařilo dotáhnout do zdárného konce. Když přidal po padesáti minutách hry Smištík třetí trefu, zdálo se být o výsledku tohoto duelu prakticky rozhodnuto. Hosté však nesložili zbraně a snížil patnáct minut Drábkem na dvoubrankový rozdíl. Když v 81. minutě přidal Žůrek druhou trefu Dobrkovic, bylo zaděláno na drama. Hosté ožili a rázem jich bylo plné hřiště. Domácí s vypětím všech sil nakonec udrželi těsnou výhru, ale hosté je důkladně prověřili. Horní Lhota tak bere další tři body, ale na ně se hodně nadřela. V dalším kole se představí v Mirošově. Dobrkovice i přes sympatický závěr odjíždějí s prázdnou a v dalším kole se střetnou s rezervou Provodova.

 

 

"Měli jsme výborný vstup do utkání a po deseti minutách jsme vedli 2:0. Po zbytek poločasu se hrálo vyrovnané utkání se šancemi na obou stranách. I když těch vyložených mnoho nebylo. Do druhé půle nám opět parádně vyšel začátek a bylo to již 3:0. Pak ale místo toho, než abychom utkání v klidu dohráli a užili si ho, jsme nepochopitelně úplně přestali hrát a Dobrkovice nám začaly zatápět. Výsledkem toho bylo snížení na rozdíl jediné branky a zbytečné nervy až do závěrečného hvizdu. Z utkání jsme chtěli tři body a ty taky máme. Za výkon v druhé půli si je ale nezasloužíme. Dobrkovice u nás předvedly sympatický výkon", hodnotí duel kapitán Horní Lhoty Josef Šenovský.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Lhota
Josef Šenovský, kapitán: První půli jsme zvládli a když se nám podařilo ve druhém dějství odskočit na tři branky, tak jsme si mysleli, že máme vyhráno. Přestali jsme hrát důsledně, hosté vycítili šanci a snížili na jednobrankový rozdíl. Výhru jsme s vypětím všech sil udrželi, ale hosté nás hodně prověřili.




Sestavy


SK Horní Lhota
R. Plšek [-] - J. Plášek [-] , T. Martinec [-] (64. J. Váňa [-] ) , F. Brostík [-] , P. Hlavička [-] , J. Bruník [-] (86. O. Martinec [-] ) , P. Smištík [-] , J. Šenovský [-] , Z. Plášek [-] , D. Maňas [-] , L. Pleša [-]

Dobrkovice
D. Kašný [-] - L. Lysoněk [-] - R. Ochodnický [-] (70. D. Juřík [-] ) , K. Čech [-] , D. Fuglík [-] , M. Žůrek [-] , R. Fuglík [-] (45. M. Šuranský [-] ) , D. Kašný [-] , V. Svozil [-] , K. Dědek [-] , O. Drábek [-]

ŽK: 60. O. Drábek .
Hráči zápasu: P. Smištík - O. Drábek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HOUŽVIČKA Čestmír - VYCUDILÍK Rostislav (N), MUDRÁK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.