Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

17.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky z Nedašova se na výhru s Tichovem hodně nadřel


Branky


4. J. Fojtík (p.) , 47. M. Holba
0

Do Nedašova zavítal v sobotním odpoledni Tichov a ukázal se zde ve velmi dobrém světle. Domácí lídr tabulky se na výhru hodně nadřel a za všechny body může děkovat především nestárnoucímu brankáři Švachovi. Hrál se hezký a pohledný fotbal, kdy více šancí měli překvapivě hosté a domácí udrželi výhru s vypětím všech sil. Utkání provázela hezká divácká kulisa a zasloužili se o to i fanoušci z Tichova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Nedašov B
Vojtěch Holba, hráč: Po delší době jsem se vrátil do sestavy po zranění a zápas s Tichovem byl hodně těžký. Hosté na nás přijeli nahecovaní jako na Spartu Praha a přivezli si i své fanoušky, které bylo hodně slyšet. Nás tentokrát hodně podržel brankář Jarda Švach, jemuž vděčíme za tři body, vychytal soupeři vyložené šance a udržel v zápase čisté konto. Soupeř hrál velmi dobře, byli o něco mladší a proto i běhavější a to nám dělalo problémy. Snad se udržíme na vítězné vlně, ale každý od nás očekává výhry, ale to není tak jednoduché. Výhru bereme všemi deseti, Tichov se u nás představil ve velmi dobrém světle.

Tichov
Josef Maniš, brankář: Dnešní zápas s Nedašovem rozhodla velmi přísná penalta v úvodu utkání. Hrál se hezký pohledný fotbal, kdy více šancí měli překvapivě hosté a bylo otázkou času, kdy zápas srovnají. Šance však nedokázali využít ani ty stoprocentní, což se jim nakonec vymstilo. Obdobný průběh mohli vidět diváci i ve druhé půli, kdy z ojedinělé šance dokázali domácí podruhé skórovat a hosté opět spalovali útočné šance jednu za druhou. Škoda, že jsme alespoň jednu sanci nevyužili, soupeř dnes určite k poražení byl. Nedašovu gratulujeme k vítězstvi a věřím, že v dalším kole budeme bodovat naplno.



Sestavy


TJ Nedašov B
J. Švach [-] - V. Holba [-] , R. Švach [-] , D. Novák [-] , R. Fojtík [-] - L. Novák [-] (38. M. Holba [-] ) , J. Kolínek [-] (86. J. Novák [-] ) , J. Kolínek [-] , J. Fojtík [-] - D. Novák [-] (41. D. Šenkeřík [-] ) - J. Řehák [-] (76. J. Vilímek [-] )

Tichov
J. Maniš [-] - M. Bařinka [-] (76. M. Sochora [-] ) , M. Ruman [-] (82. R. Řehák [-] ) , J. Skřipka [-] , J. Laža [-] , A. Plšek [-] , J. Maňas [-] , L. Hruška [-] , M. Hrdlička [-] , M. Maniš [-] , P. Juřička [-] (82. F. Bělaška [-] )

ŽK: 79. J. Kolínek .
Hráči zápasu: J. Švach - J. Skřipka .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KOLÁŘ Stanislav - CÍCHA Radek (N), RUMAN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.