Bohuslavice nad Vláří opanovaly derby na Petrůvce


Branky


27. M. Miklas , 53. J. Juřica (p.) - 5. C. Ťulpa , 25. Z. Kupčík , 30. L. Baklík , 39. J. Kozubík
0

Na Petrůvce se hrálo v neděli derby dvou obcí, které dříve patřily pod Slavičín a hráči obou týmů se také navzájem velmi dobře znají. Začátek utkání vyšel lépe Bohuslavjanům, které už v páté minutě poslal Ťulpa do vedení. Po dvaceti minutách přidali hosté druhou trefu, domácí vzápětí kontrovali. Brankostroj Bohuslavic nad Vláří pokračoval i v závěru prvního dějství a hosté vstřelili dokonce další dvě branky. Druhou půli si už hosté hlídali vypracovaný náskok, domácí sice snížili Juřicou na dvoubrankový rozdíl, Bohuslavjané si už výhru nenechali vzít a upevnili si druhé místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit čtyři branky

Na Petrůvce se očekávalo vyrovnané utkání, domácí tým v posledním duelu trestuhodně promarnil tři body ve Vlachovicích, kdy hrál dokonce přesilovku o tři vyloučené hráče domácích, ale na body nakonec nedosáhl. To Bohuslavice nad Vláří si doma po zlepšeném výkonu ve druhém poločasu porazily nevyzpytatelný Mirošov a vyhrály o tři branky. Začátek utkání na Petrůvce vyšel lépe Bohuslavjanům, které už v páté minutě poslal Ctirad Ťulpa do vedení. Po dvaceti minutách přidali hosté druhou trefu zásluhou Zdenka Kupčíka, domácí vzápětí kontrovali Miklasem. Brankostroj Bohuslavic nad Vláří pokračoval i v závěru prvního dějství a hosté vstřelili dokonce další dvě branky. Tu třetí zaznamenal Baklík a čtvrtou přidal pět minut před odchodem do kabin Kozubík. Svěřenci trenéra Jindřicha Divily odcházeli do kabin s tříbrankovým náskokem, což se určitě nečekalo. Petrůvce se nedařilo především v obranné činnosti a neúčast brankáře Halaxy byla hodně znát.

 

 

 

 

 

Hosté si cennou výhru pohlídali, na hřišti se ale jiskřilo

Druhou půli si už hosté hlídali vypracovaný náskok, domácí sice snížili Juřicou na dvoubrankový rozdíl.  Rozhodčí  Houžvička ve druhém dějství utkání nezvládal a na hřišti se hodně jiskřilo. Domácím ještě nebyly uznány dvě branky, jedna pro ruku a druhá pro ofsajd a domácí to nesli hodně nelibě. Závěr byl hodně hektický a mělo dojít i na vyloučení, což se nakonec nestalo. Bohuslavjané si už výhru nenechali vzít a upevnili si druhé místo v tabulce. Petrůvka si může spravit chuť v dalším kole, kdy přivítá znovu na domácím hřišti Mirošov, Bohuslavice nad Vláří čeká derby s Jestřabím.

 

"Od zápasu na Petrůvce jsme čekali, že bude těžký, protože soupeř je na jejich malém hřišti hodně nepříjemný. My jsme chtěli ale vyhrát a brát všechny body. Věděli jsme, že soupeř pouze nakopává míče do pokutového území a na tuto taktiku jsme se připravili. První poločas jsem byli lepším týmem, dali jsme krásné branky a vedli 4:1. Druhý poločas se nám příliš nevyvedl a soupeř začal hrát i docela nesportovně a snažil se nás rozhodit. To se mu docela podařilo a my se nedostali do zápasu. Soupeř snížil z penalty. Poté vstřelil dvě branky, které mu ale po zásluze nebyli uznány. Musím říci, že zápas ve druhém poločase byl dosti vyhrocený a rozhodčí nezvládl řízení zápasu. I přes takto vyhrocený druhý poločas, jsme vše zvládli a bereme tři body z horké petrovské půdy", hodnotí derby na Petrůvce autor jedné bohuslavské branky Zdeněk Kupčík.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Petrůvka
Luděk Hubáček, hráč:

TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
Jakub Slovák, divák: První poločas nám vyšel dokonale, dali jsme pěkné branky a odcházeli do kabin s tříbrankovým náskokem. Domácí ve druhém poločase přitvrdili a začali nás zlobit. Rozhodčí utkání nezvládal a na hřišti se hodně jiskřilo. Domácím ještě nebyly uznány dvě branky, jedna pro ruku a druhá pro ofsajd. Závěr byl hodně hektický a mělo dojít i na vyloučení, což se nestalo.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOUŽVIČKA Čestmír - KRAJÍČEK Tomáš (N), JANÁČEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.