Smolina znovu nadělovala, tentokrát to odnesla Horní Lhota


Branky


0

Do Smoliny zavítala v krásném nedělním odpoledni Horní Lhota a čekalo se utkání bohaté na branky. Fotbaloví odborníci se opravdu nemýlili a diváci ve Smolině viděli nakonec osm branek. Domácí celek šel do vedení, hosté ještě v první půli srovnali. O tři minuty později už domácí znovu vedli a do kabin odcházeli s jednobrankovým náskokem. Začátek druhé půli patřil domácímu týmu, který postupně navýšil svůj náskok až na 5:1. Hosté z Horní Lhoty se střelecky probudili až v samotném závěru, kdy snížili na přijatelný dvoubrankový rozdíl. Smolina znovu potvrdila svoji jarní střeleckou pohodu a nasázela svým soupeřům už 14 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté dokázali jít dvakrát do vedení

Fanoušci, co sledují IV.B třídu vědí, že oba týmy spíš útočí než brání a to se taky potvrdilo. Prvních dvacet minut bylo vyrovnaných, ale bez větších šancí. První branku domácích dal Ročák, kterému z cesty uhnul jak stoper, tak brankář a dával pohodlně do prázdné. Hosté vyrovnali po pěkné akci, kdy přišel centr z pravé strany a hlavou se prosadil Bruník. Za pár minut ovšem hloupě fauloval hostující obránce Ročáka a Tomáš Sucháček proměnil penaltu.                                            "Opět paráda, jaro nám vychází, jak herně, tak bodově. Dnes jsme hráli sedmdesát minut super, záloha s útokem hezky kombinovala, dostávali jsme se do šancí a ty proměňovali. V obraně jsme byli pozorní, soustředění a navázali na dobrý výkon proti Dobrkovicím. Po pátém gólu už jsme byli až moc v klidu a některým docházeli síly, hosté taky zabrali, ale ze svých mnoha šancí dali už jen dva góly. Bylo to stejné utkání jako na jaro, kdy jsme ve vyrovnaném utkání odskočili na rozdíl tří branek a Horní Lhota pak dvěma brankama snížila. Horní Lhota patří do horní části tabulky a určitě se jim bude dařit ve zbytku jara, což jim taky přejeme", hodnotí duel kapitán Smoliny Jiří Sucháček.

 

Smolina předvedla kanonádu, hosté snížili až v závěru

Ve druhé půli pokračoval dobrý zápas a čekalo se, kdo dá další důležitý gól. Byli to domácí, kteří dali góly hned tři. Nejprve se proháčkoval Bosák, posunul na Vaculína a jeho tečovaná střela skončila u zadní tyče. O chvíli později Smolina zakombinovala u vápna, míč se dostal až Lysáčkovi, který střelou z první krásně vymetl šibenici. Zápas se rozhodl po dalším zbytečném faulu ve vápně na domácího hráče a Tomáš Sucháček i podruhé skóroval z penalty. Smolina se poté uspokojila a hosté ji zatlačili. Po několika šancích také hosté kopali penaltu za ruku ve vápně. Domácí Krahulec, ale pokutový kop skvěle vyrazil. Brankář domácích o chvíli zázračně chytil na čáře gólovou hlavičku hostů. Krátký už ale byl na hlavičku střídajícího Martince po dlouhém autu. Horní Lhota měla tlak, ale třetí gól dali pozdě – tři minuty před koncem se krásně do šibenice trefil z přímého kopu Hlavička. Fanouškům, kterých přišlo hodně, se utkání ve Smolině muselo líbit.

 

 

 

 "Naše zápasy ve Smolině jsou vždy jako přes kopírák. V první půli se hraje vyrovnaný zápas. Na začátku té druhé nám domácí nasypou ranec branek a my to se to pak v závěru snažíme dohnat a nikdy se nám to nepovede. Ani nedělní zápas nebyl výjimkou. Do zápasu jsme vstoupili lépe, ale své šance jsme nevyužili. Pak převzaly otěže domácí a šli do vedení po parádním sólu Ročáka. My jsme odpověděli pěknou křídelní akcí a vyrovnáním. Jenže do kabin šli stejně spokojenější domácí. Těsně před koncem měli možnost kopat penaltu po našem hloupém faulu. Mezi 55. a 65 minutou jsme měli nejspíš zatmění. Domácí nemilosrdně trestali naše hrubky a odskočili nám na rozdíl čtyř branek. I tak jsme to nezabalili a domácí ještě zmáčkli. Výsledkem bylo snížení na rozdíl dvou branek, neproměněná penalta, nastřelené břevno a pár výborných zákroků domácího brankáře", hodnotí duel kapitán Horní Lhoty Josef Šenovský.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Smolina
Jiří Sucháček, hráč: Utkání nám opět vyšlo především střelecky, navíc jsme hráli skoro sedmdesát minut výborný fotbal, v závěru jsme trošku polevili a hosté toho dokázali využít a měli ještě další příležitosti. Početná divácká návštěva však viděla pěkný fotbal okořeněný osmi brankami a také naši výhru.

SK Horní Lhota
Josef Šenovský, hráč: V utkání padlo osm branek, tak věřím, že se i líbilo. Diváků přijelo i od nás docela dost, tak je škoda, že jsme je nepotěšili víc. Ve Smolině to bývají dobré zápasy, už bychom tam ale konečně taky mohli jednou uspět. Snad se nám to povede příště...



Sestavy



SK Horní Lhota
R. Plšek [-] - F. Brostík [-] , P. Hlavička [-] , J. Bruník [-] (61. T. Martinec [-] ) , P. Smištík [-] , J. Šenovský [-] , Z. Plášek [-] , D. Maňas [-] , A. Ščuglík [-] , L. Pleša [-] , V. Majerik [-]

ŽK: 40. Z. Plášek , 85. P. Smištík .
Hráči zápasu: T. Sucháček , A. Ročák - P. Hlavička .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: DIVÁCKÝ Jan - DRGA Michal (N), PLŠEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.