Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 10:15

16.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tichov si v domácím prostředí bez problémů poradil s Hřívným Újezdem


Branky


0

V Tichově se představil v neděli dopoledne Hřivínův Újezd, který zatím v soutěži nepodává oslnivé výkony. Domácí celek bral v minulém kole bod nad silným Provodovem a podlehl až v penaltovém rozstřelu a na hosty z Luhačovicka si doma věřil. V první půli se diváci dočkali jediné branky, jejím autorem byl Juřička. Ve druhém dějství přidal už po pěti minutách Bařinka druhou trefu a v 66. minutě dal definitivní podobu výsledku domácí Skřipka. Tichov bere tři body, hosté odjíždějí s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým v minulém kole v divokém utkání s Provodovem remizoval 4:4 a prohrál až v penaltovém rozstřelu, proto chtěl v zápase s Hřivným Újezdem bodovat naplno. Hosté v uplynulém kole nestačili na Lipovou, která byla nad jejich síly. Tichov na svém hřišti umí potrápit i silnějšího protivníka a na jeho rozměry je dost zvyklý a přízpůsobuje tomu svou hru. Přesto byl začátek zápasu s Hřivným Újezdem opatrný, domácí drželi míč častěji na svých kopačkách a hosté hrozili spíše z brajkových situací. Ráz utkání dala úvodní branka, která padla ve 25. minutě a zaznamenal ji domácí Juřička. Tichovští se uklidnili a začali hrát svoji nátlakovou hru. Hosté občas zahrozili z rychlých kontrů, ty ale obrana Tichova v čele s brankářem Manišem vždy vyřešila. Do kabin se tak odcházelo za stavu 1:0 pro Tichov a domácí byli o tu branku lepším týmem. Druhý poločas se nesl v úvodu ve snaze hostí srovnat stav utkání, což se jim nepovedlo a domácí je potrestali druhou brankou. Ta padla již v 51. minutě po střele Bařinky. Hosté ještě bojovali, ale domácí celek kontroloval vývoj hry. V 66. minutě poslal Skřipka Tichov již do tříbrankového vedení a o výsledku utkání bylo prakticky rozhodnuto. Tichov bere tři body a v tabulce se posunul výše, hosté odjíždějí na Luhačovicko bez bodovéhio zisku.

 

 

"Zápas se vyvíjel podobně jako předchozí dva domácí duely, kdy domácí dobývali branku soupeře s přehuštěnou obranou. "Tentokrát se nám již konečně podařilo získat tři body. O vývoji utkání rozhodla první vstřelená branka, která domácí uklidnila. Hráči zápas bezpečně kontrolovali a drželi míč na svých kopačkách. Hostující celek se snažil o rychlé útočné brejky s váznoucí kombinací a nepřesným zakončením. Diváci mohli vidět po celou dobu utkání hezké útočné akce domácích, ozdobenými třemi trefami do hostující branky. Zápas se pak dohrál v přátelském duhu s fair-play gesty na obou stranách. Hosty zdobila bojovnost a útočná aktivita do samého závěru i za nepříznivého stavu. Příští kolo bude nás čeká hodně náročný soupeř, kdy se budeme snažit čelit aktuálně nejsilnějšímu tým skupiny z Nedašova", hodnotí duel s Hřivným Újezdem brankář SK Tichov Josef Maniš.



Ohlasy k zápasu


Tichov
Josef Maniš, brankář: Konečně se nám podařilo získat tři body, úvodní branka nás uklidnila a začali jsme předvádět svoji hru. Hosté zlobili z rychlých brejků, ale branku se jim vstřelit nepodařilo. Závěr jsme si pohlídali a bereme zaslouženě výhru za tři body.




Sestavy


Tichov
J. Maniš [-] - T. Naňák [-] (68. F. Bělaška [-] ) , J. Skřipka [-] , M. Ruman [-] , M. Bařinka [-] (75. F. Maniš [-] ) , A. Plšek [-] , O. Stružka [-] , R. Řehák [-] (55. M. Sochora [-] ) , M. Hrdlička [-] , M. Maniš [-] , P. Juřička [-]

Hřivínův Újezd
R. Fišer [-] - D. Kratochvíl [-] , K. Buršík [-] , Z. Jurák [-] - R. Šuranský [-] , M. Zábojník [-] - - J. Pospíšil [-] , M. Kostelník [-] , L. Kolařík [-] , T. Polášek [-] , J. Malenovský [-] (55. P. Hruška [-] )

Hráči zápasu: J. Maniš , P. Juřička - Z. Jurák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: GREGUŠIAK Lubomír - RUMAN Pavel (N), MOUDŘÍK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.