Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 15:30

15.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipová pokračuje ve spanilé jízdě a vyhrála v Hřivínově Újezdě


Branky


0

Lipová je největším překvapením tohto ročníku IV. zlínské třídy skupiny B a chtěla o tom přesvědčit i na půdě trápícího se Hřivínova Újezda. Domácí šli ale rychle do vedení, hosté otočili vývoj zápasu až v závěru první půle. Druhý poločas už patřil hostím, kteří postupně navyšovali svůj náskok, dvěmi brankami se blýskl agilní Tomáš Zoubek. Domácí dali výsledku kosmetickou úpravu až v poslední minutě a tak si hosté z Lipové připsali další cennou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým šel rychle do vedení, Lipová dokázala výsledek otočit

V neděli se odehrálo další utkání IV. B třídy mezi trápícím se Hřivným Újezdem a momentálně dobře hrající Lipovou. Terén v Hřivínově Újezdě byl ale hodně tvrdý a hrbatý, a bylo těžké udržet balón na zemi. Hlavním arbitrem byl zkušený rozhodčí Franta Ptáček z Lipiny. Zápas začal pro domácí dobře, kdy po rychlém brejku dal v 5. minutě gól Kostelník a bylo to 1:0. Za 5 minut měli domácí opět šanci, kterou ale dobře zlikvidoval brankář hostí Němeček. Hosté poté převzali hru a dostávali se do šancí a vyslali na branku domácích řadu střel, ale z důvodu terénu byly střely nepřesné, jen střela Kleina z 25 -ti metrů trefila břevno a dorážející Tomeček hlavou minul branku. Ve 33. minutě se dostal k odraženému míči Tomáš Zoubek, který svým typickým sálovým způsobem obehrál hráče domácích a upravil na 1:1. Hosté měli i nadále převahu, kterou zůročili těsně před poločasem, kdy ve 43. minutě po dobře rozehraném rohu Zoubka se trefil Šuba a bylo rázem 1:2. Za tohoto stavu se šlo i do kabin, kdy hosté dokázali vývoj utkání otočit..

 

Hosté přidali další branky a vezou zaslouženou výhru

Ve 2. poločase převzali hosté opět iniciativu a dostávali se do šancí. V 58. minutě Zoubek vysunul hezkým pasem hrajícího trenéra hostí Pavla Tomečka, který si balon hezky převzal, doslova vymotal obránce hostů a dostal se do vápna, kde s přehledem zakončil na 1:3. Za čtyři minuty si oba hráči roli vyměnili a Tomeček vyslal krásným pasem za obranu Zoubka, který poté utekl obráncům a zakončil na 1:4. Domácí se dostávali jen ojediněle do šancí. Už v nastaveném čase domácí zahrávali poslední rohový kop, na který si naběhl domácí Buršík a hlavou upravil na konečných 2:4. Hosté tedy zaslouženě vyhráli díky předvedené hře  a splněné taktice celého týmu a vyhouply se v tabulce na historické třetí místo soutěže. Lipová dokazuje i na jaře, že její podzimní výsledky nebyly náhodné a především přítomnost fotbalového světoběžníka Tomáše Zoubka je pro mužstvo přínosná.  Hřivnův Újezd zajíždí další kolo na těžkou půdu do Tichova, zato  Lipová přivítá doma suveréna soutěže z Nedašova a diváci se určitě mají na co těšit.



Ohlasy k zápasu



TJ Lipová
Pavel Tomeček, trenér: Kombinační hru, kterou jsme chtěli praktikovat, nám moc neumožňoval hrbolatý terén. Potom zbytečně jsme si nechali dát první gól, který byl hodně laciný, jsem rád, že mužstvo ukázalo svoji sílu a zápas otočilo. pochvala patří hlavně za druhý poločas,teď se musíme hlavně soustředit na domácí zápas,ve kterém hostíme Nedašov.



Sestavy


Hřivínův Újezd
R. Fišer [-] - Z. Jurák [-] , D. Kratochvíl [-] , K. Buršík [-] - M. Zábojník [-] , J. Talášek [-] - P. Hruška [-] - R. Cichra [-] (63. T. Polášek [-] ) , O. Záhora [-] (55. R. Šuranský [-] ) , J. Malenovský [-] (60. J. Mikel [-] ) , M. Kostelník [-]

TJ Lipová
M. Němeček [-] - M. Žalek [-] , J. Šuba [-] , P. Tomeček [-] , D. Kurtin [-] (62. . Trčka [-] ) , T. Zoubek [-] , M. Vaněk [-] , P. Urbánek [-] , K. Klein [-] , M. Chovančík [-] , M. Carbol [-]

ŽK: 7. J. Šuba .
Hráči zápasu: M. Kostelník - P. Tomeček , T. Zoubek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PTÁČEK František - ŠTĚPANÍK Lukáš (N), JUŘÍK Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.