Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 14:00

15.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice nad Vláří po zlepšeném výkonu ve druhé půli přejely Mirošov


1

Bohuslavice nad Vláří stále pronásledují vedoucí rezervu Nedašova a v duelu s Mirošovem potřebovaly bodovat naplno. Hosté v posledním kole uhráli jen bod v derby se Smolinou a chtěli na bohuslavském hřišti překvapit. V první půli se diváci branky nedočkali, domácí si střelecké zásahy nechali až do druhého dějství, které jasně opanovali. Nakonec Bohuslavjané vyhráli celkem s přehledem o tři branky a stále si drží druhé místo v tabulce.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu byl poměrně vyrovnaný, hosté se stačili vyrovnat domácímu týmu fyzicky a ten se utápěl v řadě nepřesností a Bohuslavjanům klasická kombinace tentokrát vázla. Domácí celek hrál nejspíše ještě s vědomím ztráty bodů a výkonu v minulém utkání proti Vlachovicím a Mirošov navíc pozorně bránil a držel bohuslavské útočníky na dostřel. Diváci toho v prvním dějství moc zajímavého před oběma brankami neviděli a tak se čekalo na úvodní branku. Do druhé půle ale vstoupili domácí jako vyměnění a pomohl jim asi i poločasový proslov trenéra Divily. První branka domácích byla z kategorie šťastných, kdy po rohovém kopu vznikl  závar ve velkém vápně, kdy snad napočtvrté se domácím podařilo prostřelit hradbu těl. Druhá branka padla po hrubé chybě hostující obrany a vzápětí domácí přidali uklidňující třetí trefu. Hosté už nestačili fyzicky a Bohuslavice nad Vláří si tak připsali zaslouženou výhru o tři branky a stále se drží na druhém místě průběžné tabulky za prvním Nedašovem. Hosté mají problémy s hráčckým kádrem a řada fotbalistů je zraněných, přesto v první půli předvedli sympatický výkon.

 

"Bylo to nakonec zasloužené vítězství domácích. K utkání jsme nastoupili ve velmi kombinované sestavě a tak není překvapením, že staří páni z Mirošova vydrželi držet krok s domácími fotbalisty pouze v prvním poločase.  Opět se nám zranili další dva hráči, tak uvidíme, kdo nastoupí příště.  První branka byla z kategorie šťastných, kdy po rohovém kopu vznikl naší neschopností odkopnout míč závar velkém vápně, kdy snad napočtvrté se domácím podařilo prostřelit hradbu těl. Druhá branka padla po naší hrubé chybě  v obraně. Třetí branka byla již logickým vyústěním naší fyzické kondice.  Měli jsme několik náznaků dobrých šancí, ale zůstalo jen u nich. Dovolím si připomínku ohledně opilého domácího fanklubu, kdy jejich bezdůvodné vulgární urážení mi přišlo naprosto ostudné", hodnotí nepovedený duel v Bohuslavicích nad Vláří kapitán Mirošova Pavel Rajznauer. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
Zdeněk Kupčík, hráč: Do utkání jsem vstupovali s tím, že musíme udržet všechny body doma. V první půli se nám příliš nedařilo dostat do utkání. Kazili jsme rozehrávku a nevytvořili si ani moc šancí. Ve druhé půli jsme přidali, dali míč na kopačky a vstřelili tři branky. Soupeř byl houževnatý, ale dokázali jsme, že na domácím hřišti jsme silní. Bereme 3 body.

FC Mirošov
Pavel Rajznauer, hráč: Přijeli jsme v oslabené sestavě, první poločas jsme dokázali s domácím týmem držet krok, ve druhém poločasu dali domácí šťastnou branku a poté se naše hra sesypala a inkasovali jsme další dvě branky. Máme hodně zraněných hráčů a nevím, kdo příště nastoupí...



Sestavy


TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
L. Bartozel [-] - J. Kozubík [-] (80. J. Bařinka [-] ) , O. Krasňanský [-] , Z. Kupčík [-] , C. Ťulpa [-] , M. Šebák [-] , Š. Urbánek [-] (76. B. Vaněk [-] ) , J. Hudeček [-] , R. Obadálek [-] , M. Zlatník [-] , L. Baklík [-] (65. J. Kovařík [-] )

FC Mirošov
D. Ďulík [-] - F. Machů [-] , D. Ház [-] (76. F. Šenkeřík [-] ) , P. Rajznauer [-] , T. Mikulčík [-] , J. Tomaštík [-] , M. Kořenek [-] , J. Krpenský [-] , M. Obadal [-] , L. Beňo [-] , V. Frys [-]

ŽK: 70. C. Ťulpa .
Hráči zápasu: R. Obadálek , O. Krasňanský - P. Rajznauer .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: LEKEŠ Ondřej - JANÁČEK Pavel (N), LYSÁK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 4. 2017 21:16
Pan "kapitán" Rajznauer asi neunese prohru a musí si rýpnout i do fanclubu domácích, který za jejich trapný výkon opravdu nemohl ;-) Příště víc sebereflexe (a míň padaní při sebemenším kontaktu). Já jsem byl (za bubnem) třeba naprosto střízlivý. Že byl jeden opilý a něco tam pořvával, za to fanclub opravdu nemůže :-p Ale tak těžko to vysvětlovat někomu, kdo nemá pořádné hráče, natož tak nějaké fanoušky že..