Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 14:00

15.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrkovice utržily doma od Smoliny pět banánů


Branky


0

Do Smoliny zavítaly v neděli odpoledne Dobrkovice, poněvadž si celky v na podzim pořadatelství vyměnily. Smolina se v posledním kole namlsala výhrou v penaltovém rozstřelu v kloubuckém derby nad Mirošovem. Hostující celek měl v úvodním kole volno a tak se čekalo, v jaké formě se na úvod jara představí. Smolina však předvedla v domácím prostřdí střelecký koncert a svého soupeře deklasovala pěti brankami, o které se podělili tři střelci - Vaculín, Ročák a Bosák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
  V horkém jarním odpoledni přivítala Smolina Dobrkovice a potvrdila dobrý vstup do jara. Hned na začátku zápasu vybojoval Pykal míč pro Bosáka a ten nemohl jinak než dát na úvodních 1:0. Domácí byli dále aktivní a po hezké kombinační akci dávál Milan Vaculín již na 2:0. O několik dalších chvil našel míč na hranici vápna Ročák a dal na uklidňujících 3:0. Za tohoto stavu se šlo taky do kabin. Ve druhé půlce měla Smolina zápas zcela pod kontrolou a přidala ještě dvě branky. Tu na 4:0 připravil pěknou individuální akcí Lukáč Bosák pro Adama Ročáka, který už dával zcela do prázdné. Po brance na 5:0, kterou dal hlavou Milan Vaculín po rohu, už se utkání jen dohrálo. Dobrkovice přijeli pouze v jedenácti hráčích a na rychlé tři branky a dobře hrající domácí, nenašli odpověď. Domácí Smolina potvrdila výborný výkon z Mirošova a po zásluze brala v tomto duelu tři body. Střelecky se prosadili Vaculín a Ročák, ale pochválit je třeba i nahrávající hráče a také obrana v čele s brankářem Krahulcem, která udržela čisté konto. Dobrkovice na Klobucku vyhořely a při malém počtu hráčů neměly šanci na zvrat v utkání. V neděli hostí Smolinu dobře hrající Horní Lhotu a dá se očekávat utkání bohaté na branky. Dobrkovice se v neděli představí v nedalekém Mirošově a musí především doplnit hráčcký kádr, pokud chtějí pomýšlet na bodový zisk.            

 

  "Na podzim se prohodilo pořadatelství, takže jsme v neděli hráli doma ve Smolině. Dneska vše super, pochvala všem od brankáře po kluky, kteří naskočili z lavičky. Už si ani nepamatujem, kdy jsme vyhráli takovým rozdílem a všichni si zápas užili. Důležité bylo, že jsme z prvních čtyř šancí dali tři branky a pak už to šlo samo. Na podzim jsme šance v mnoha zápasech nedávali a stálo nás to hodně bodů. S Horní Lhotou bývají vždy dobré zápasy, tak pokud předvedem bojovnost a kvalitu jako dnes, tak věřím, že vyhrajem i v neděli", hodnotí duel spokojený kapitám mužstva ze Smoliny Jiří Sucháček.  


Ohlasy k zápasu


Dobrkovice
Jiří Sucháček, hráč: Utkání s Dobrkovicemi jsme odehráli na domácí půdě, poněvadž na podzim jsme si pořadatelství utkání se soupeřem prohodili. Konečně jsme na jaře začali střílet branky, koncovka nás na podzim hodně trápila. Důležité bylo, že jsme z prvních čtyř šancí dali tři branky a na hřišti jsme se uklidnili a soupeře už k ničemu nepustili. Ve druhé půli jsme přidali další dvě branky a zaslouženě vyhráli.




Sestavy


Dobrkovice
D. Kašný [-] - L. Lysoněk [-] - J. Kobylík [-] , D. Juřík [-] , M. Žůrek [-] , R. Fuglík [-] , D. Kašný [-] , P. Lukašík [-] , K. Čech [-] , O. Drábek [-] , R. Ochodnický [-]

TJ Smolina
J. Krahulec [-] - V. Lysáček [-] (80. P. Kolaja [-] ) , J. Kudela [-] , M. Vaculín [-] , P. Sucháček [-] , J. Sucháček [-] , A. Ročák [-] , M. Pykal [-] (60. M. Červeň [-] ) , M. Ekart [-] , J. Barcuch [-] , L. Bosák [-]

Hráči zápasu: J. Krahulec , M. Vaculín , A. Ročák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MIKESKA Jaroslav - SUCHÁČEK Tomáš (N), LENHART Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.