Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:30

15.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rezerva Nedašova si doma hladce poradila s posledním Jestřabím


Branky


1

Do Nedašova přijelo v sobotním odpoledni Jestřabí, které si v minulém kole poradilo v domácím prostředí s Hřivným Újezdem. Vedoucí tým tabulky z Nedašova překvapivě padl v duel na Petrůvce a tak se dalo očekávat, že domácí si budou chtít v duelu s Jestřabím výhrou udobřit své fanoušky. Začátek zápasu patřil domácím a sudí Houžvička již v 10. minutě hostím vyloučil Macka. Poté následovala penalta, kterou domácí proměnili. V oslabení už nemělo Jestřabí šanci a domácí si nakonec s chutí zastříleli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zápas s Jestřabím byl pro nás jakousi "povinností" zvítězit, jelikož jsme v minulém kole ztratili všechny body na Petrůvce. Soupeř přijel oproti podzimu s obměněnou sestavou a začal hrát ze začátku vyrovnanou partii. Důležitý moment zápasu se udál v 15.minutě zápasu- hostující Macků počastoval sprostými slovy rozhodčího Houžvičku a po zásluze putoval pod sprchy. Od té chvíle začala většina hráčů Jestřabí spíše debatovat se sudím a to jejich hru notně ovlivnilo. Ještě v téže minutě se hosté provinili faulem ve vápně a kapitán Jiří Fojtík dal důležitý první gól zápasu. O výsledku zápasu rozhodla 41.minuta, kdy nejprve dva nejmladší hráči domácího týmu Jakub Kolínek a Jakub Řehák sehráli parádní podívanou. Prvně jmenovaný našel přesným pasem za obranu svého jmenovce Řeháka, který zkušeně pod břevno skóroval- 2:0. Po rozehrání následoval rohový kop domácích a parádní hlavička pod břevno Hrnčiříka- 3:0.

 


Druhá půle začala hodně nervózně a Nedašov se chvíli hledal, ale nakonec se opět rozstřílel. Během 4 minut zkompletoval hattrick kanonýr Jarek Fojtík. Na dva hlavičkové góly mu nahráli spoluhráči, třetí si vypracoval individuální akcí. Poslední gól připravil právě Jarek Fojtík pro Jarolíma Kolínka, který uzavřel gólový účet zápasu.

 



"Přestože to herně ještě nebylo ono, tak vysoká výhra potěšila. Jak jsem si přál, tak se podařilo si napravit reputaci a před slušnou návštěvou potěšit i diváka. V neděli nás čeká Lipová, což bude těžký zápas, takže se budeme snažit na výhru navázat opět bodově", řekl po vyhraném utkání kapitán domácího celku Jiří Fojtík.



Ohlasy k zápasu



SK Jestřabí
Josef Marek, hráč: Začátek utkání ovlivnilo vyloučení našeho hráče, které bylo z mého pohledu hodně přísné. Poté následovala penalta a domácí tým už kontroloval hru. Nedašov má velmi dobrý kádr, hráči o sobě vědí a my jsme v deseti neměli šanci. Musíme se soustředit na další utkání, lídr tabulky byl prostě nad naše síly.



Sestavy


TJ Nedašov B
J. Švach [-] - D. Novák [-] , V. Holba [-] (81. J. Novák [-] ) , R. Švach [-] , L. Novák [-] - J. Kolínek [-] (83. M. Novák [-] ) , J. Kolínek [-] (71. M. Holba [-] ) , Z. Hrnčiřík [-] (52. R. Fojtík [-] ) , J. Fojtík [-] - J. Řehák [-] (77. J. Vilímek [-] ) , J. Fojtík [-]

SK Jestřabí
- T. Mudrák [-] - V. Svárovský [-] , M. Drobilík [-] , R. Macků [-] , O. Petrů [-] , J. Kolínek [-] , J. Marek [-] , P. Gabriš [-] , L. Marek [-] , P. Vaněk [-] , M. Šprta [-] (70. Š. Vaněk [-] )

ŽK: 2. R. Macků . ČK: 15. R. Macků .
Hráči zápasu: J. Fojtík , Z. Hrnčiřík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HOUŽVIČKA Čestmír - NOVÁK František (N), HNILO Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 4. 2017 22:52
Takový rozhodčí ,jako je pan Houžvička at raději zůstane sedět doma na sedačce a pomalu může vyčkávat důchodu ,než aby kazil víkend všem klukům co si jdou zahrát fotbal.Tenhle pán nemá nic společného s fotbalem.