Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

14.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrůvka si v domácím prostředí vyšlápla na lídra tabulky


Branky


0

Na Petrůvku zavítal v neděli lídr tabulky z Nedašova, kterého zde ale vůbec nečekal lehký duel. Petrovjané se po zimní pauze dali zdravotně do kupy a především příchod Luboše Kovaříka domácím hodně pomohl. Domácí měli raketový vstup do utkání a po deseti minutách už vedli o dvě branky. Hosté však ve druhém dějství ukázali svoji kvalitu a utkání bylo otevřené až do samotného závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petrůvka vlétla na svého soupeře a za deset minut vedla o dvě branky

Začátek zápasu vyšel Petrůvce na jedničku a hosté z Nedašova byli v prvních deseti minutách jako v Jiříkově vidění. Když po půlhodině hry zvýšil Novosad na 3:0, nevsadil by na hosty nikdo ani pětník. Ti to ovšem nezabalili a ve druhém dějství provětrávali obranu domácích, jejich koncovka však byla žalostná. "Nedašov vstoupil do zápasu hodně nekoncentrovaně a také zato náležitě pykal. Po 10-ti minutách prohrával 2:0. Nejdříve nechali obránci skórovat vleže domácího stopera Kovaříka, kdy nedokázali odkopnout míč do bezpečí, aby následně po přímém kopu hlavou usměrnil míč do sítě druhý z Kovaříků. Nedašov se do šancí dostával poskrovnu a spíše bojoval sám se sebou. Ve 33. minutě zvýšil po rohovém kopu domácí Dominik Novosad už na 3:0 a pro hosty to vypadalo hodně zle. Ve 37. minutě vykřesal naději Josef Fojtík, kdy překonal domácího Gergelu po přímém kopu Jiřího Fojtíka. Do kabin se tak odcházelo za stavu 3:1.

Hosté zlepšili herní projev, ale na body tentokrát nedosáhli

 Po přestávce chtěl Nedašov změnit především herní projev a to se do určité míry podařilo. Jenomže přišel zbytečný faul v pokutovém území a penalta pro domácí- 4:1. Hosté zápas nezabalili, ale trápení v přechodu do útoku pokračovalo a tak přišlo pouze snížení v 88. minutě kapitánem Jiřím Fojtíkem, který proměnil sólo po přesné přihrávce Jarka Kolínka. Na Petrůvce jsme nastoupili jako k přátelskému zápasu. Stále přemýšlím, proč jsme zápas nezvládli. Prohrávali jsme osobní souboje, nedokázali si přihrát. Soupeř projevil větší vůli a po zásluze zvítězil. Je to pro nás snad důležitá facka v pravý čas. V přípravě jsme všechny zápasy vyhráli a na Petrůvce jsme si nedokázali přihrát. Do zápasu s Jestřabím musíme začít úplně jinak a doufám, že si napravíme reputaci i sebevědomí a soupeře z chvostu tabulky doma porazíme", hodnotí velmi kriticky průběh nepovedeného utkání na Petrůvce kanonýr nedašovského týmu Jiří Fojtík.     



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Petrůvka
František Gottfried, funkcionář: Stav 3:1 po poločase odpovídal předvedené hře, kdy jsme soupeře jasně předčili. Ve druhé půli ukázal Nedašov, proč jsou na prvním místě tabulky. Při tlaku hostí se nám podařil brejk a čtvrtá branka nás uklidnila. Kolem 60. minuty jsme "zalezli" na vlastní šestnáctku vyhlíželi konec zápasu, což je vždycky špatně. Branka na 4:2 padla naštěstí až v samotném závěru. Výhry nad silným protivníkem si velmi ceníme a je povzbuzením do dalších bojů.

TJ Nedašov B
Jiří Fojtík, hráč: Bylo z naší strany hlavně v první půli nepovedené utkání, na které musíme co nejrychleji zapomenout. Přitom příprava byla dobrá a nic nenasvědčovalo takovému výsledku na Petrůvce. Musíme se hodně zlepšit a dobře se připravit na další utkání s Jestřabím.



Sestavy


TJ Sokol Petrůvka
D. Gergela [-] - P. Kovařík [-] , O. Stach [-] , K. Kořínek [-] , L. Kovařík [-] , L. Hubáček [-] , J. Pešek [-] , P. Korvas [-] , F. Hasík [-] , J. Juřica [-] , D. Novosad [-]

TJ Nedašov B
J. Novák [-] - L. Novák [-] , D. Novák [-] , R. Švach [-] , R. Fojtík [-] - J. Kolínek [-] , J. Kolínek [-] , Z. Hrnčiřík [-] , J. Fojtík [-] - J. Řehák [-] , J. Fojtík [-]

ŽK: 37. P. Korvas , 61. L. Kovařík , 87. F. Hasík - 30. J. Kolínek .
Hráči zápasu: L. Kovařík , D. Novosad , J. Juřica - J. Fojtík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ČECH Radim - KRAJÍČEK Tomáš (N), NOVÁK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.