Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 14:00

14.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V klobuckém derby rozhodly o výhře Smoliny až penalty


Branky


0

V ostře sledovaném nedělním klobuckém derby mezi Miirošovem a Smolinou viděli přítomní diváci nakonec šest branek a utkání dvou rozdílných poločasů. V tom prvním na hřišti dominovali fotbalisté Mirošova, druhá půle naopak patřila hostující Smolině, které si v následném penaltovém rozstřelu zajistila další bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal převahou domácích, kdy po jednom z rohů hlavičkoval těsně vedle Andrýs. První branka padla záhy: Holba potáhl míč, krásnou uličkou vyzval Háze a ten se prosadil. Domácí se opět prosadili Holbou, který využil nedorozumění mezi stoperem a brankářem hostů. Smolina se postupně dostávala do hry, ale za celý poločas ohrozili Šenkeříka jen jednou, a to střelou z dálky. Druhý poločas byl zajímavý hned od začátku, po standardce a chybě brankáře domácích se prosadil Jakub Barcuch. Hned o minutu později Ročák se štastným odrazem našel Vaculína, který ranou zblízka vyrovnal – 2:2. Další chyba a další gól v síti Smoliny – malou domů špatně trefil brankář Krahulec a nastřelil pouze Rajznuera, který míč pohotově vrátil do branky. Hosty to nepoložilo a opět dokázali vyrovnat po Ročákově hlavičce a dorážce Vaculína. Rozhoudnout mohly oba týmy, ale dobré šance hostů neproměnili Pykal ani Vaculín, a když chvíli před koncem domácí Obadal trefil z přímého volného kopu tyčku, utkání skončilo nerozhodně. Lepší mušku při penaltách měli hosté, když proměnili čtyři  z pěti penalt a získali druhý bod.

 

 

Druhý poločas byl úplně o něčem jiném a hosté do něj nastoupili jako politi živou vodou. Hráčů Smoliny bylo najednou plné hřiště. Rozhoudnout mohly oba týmy, ale své dobré šance hosté neproměnili, a když chvíli před koncem domácí Obadal trefil z přímého volného kopu tyčku, utkání skončilo nerozhodně a šlo se do penaltového rozstřelu. "Dva body z Mirošova jsou super, je to pro nás dobrý start do jara. Do dalších zápasů se musíme vyvarovat zbytečných minel, po kterých Mirošov dal dva góly. O přestávce jsme si řekli, že moc horší to být nemůže a když dáme nějakou haluz, tak s tím ještě něco můžem udělat. To se povedlo nad plán, kdy jsme za pět minut vyrovnali. Myslím, že druhou půlku jsme byli lepší a ještě jednou vyrovnali. V penaltové loterii se na nás usmálo štěstí a bereme další bod navíc. S klukama z Mirošova jsme po utkání se shodli, že remíza zasloužená, každý ovládl jeden poločas. Teď máme dva zápasy doma, tak chceme potvrdit tyto cenné body", hodnotí dramatické klobucké derby hráč Smoliny Jiří Sucháček .

Na penalty vyhrála Smolina

Lepší mušku při penaltách měli hosté, když proměnili čtyři  z pěti penalt a získali druhý bod.



Ohlasy k zápasu


FC Mirošov
Pavel Rajznauer, hráč: Domnívám se, že šlo o pro diváky zajímavou podívanou s asi zaslouženým výsledkem. V první půli jsme ještě měli dostatek fyzických sil a tak jsme soupeře přehrávali a výsledkem bylo poločasové vedení o dvě branky. Vstup do druhé půle nám vůbec nevyšel, dostali jsme zbytečnou první branku a o několik málo minut nabuzený soupeř vyrovnal. Se štěstím jsme se opět dostali do vedení, ale ve druhé půli velmi dobře hrající hosté opět vyrovnali. V penaltách je to vždy o štěstí, které se v neděli přiklonilo na stranu soupeře, kterému nezbývá než pogratulovat k vítěznému obratu. Nikdo se nezranil, diváci se dobře bavili a tak se můžeme těšit na další vyrovnané zápasy, které nás jistě na jaro čekají.




Sestavy


FC Mirošov
F. Šenkeřík [-] - F. Machů [-] , D. Ház [-] , P. Rajznauer [-] , D. Andrýs [-] (63. T. Trčka [-] ) , P. Holba [-] , A. Juráň [-] , O. Němeček [-] (70. D. Maniš [-] ) , M. Obadal [-] , L. Strouhal [-] , M. Kořenek [-]

TJ Smolina
J. Krahulec [-] - J. Barcuch [-] (58. T. Sucháček [-] ) , J. Kudela [-] , M. Vaculín [-] , P. Sucháček [-] , J. Sucháček [-] , A. Ročák [-] , M. Pykal [-] , M. Ekart [-] , J. Barcuch [-] (77. M. Červeň [-] ) , L. Bosák [-] (89. J. Liška [-] )

ŽK: 67. J. Barcuch , 86. M. Ekart .
Hráči zápasu: P. Holba - M. Vaculín .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: VALENTA Oldřich - LYSÁK Pavel (N), DRGA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.