Horní Lhota vydolovala v Tichově tři body


Branky


0

Do Tichova zavítala Horní Lhota a fotbaloví odborníci před utkáním více věřili domácímu týmu. Ten nakonec zůstal bez bodového zisku, kdy o exportu tří bodů na Luhačovicko rozhodl již v 18. minutě hornolhotský kanonýr Pavel Hlavička. Hosté se výhrou posunuli na třetí místo, domácímu celku patří sedmá příčka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu byl neurovnaný a oběma celkům se příliš nedařila ani kombinace. Po dlouhé zimě se na hráčích projevovala nerozehranost a míč jim kolikrát i překážel. "Na obou mužstvech bylo patrné, že se jedná o první jarní utkání. K vidění tak byla spousta nepřesností a fotbalovosti jenom pramálo. Ve dvacáté minutě jsme šli do vedení, kdy Pavel Hlavička využil svého důrazu a donutil domácí obranu k chybě. Do konce první půle se toho již mnoho neudálo. Za zmínku možná stojí jeden výborný reflexivní zákrok našeho brankáře Plška. Ve druhé půli nás domácí zatlačili a hrálo se převážně na naší půlce. I přes optický tlak jsme ale domácí do mnoha šancí nepustili. Sami jsme se pak dostali k pár slibným brejkům, ty jsi ale po většinou špatně vyřešili. Utkání tedy rozhodla jediná branka. Naše vítězství patří rozhodně do kategorie šťastných a jestli se chceme udržet v horních patrech tabulky, tak máme na čem pracovat. V dalším kole máme volno, tak snad se nám podaří kvalitně potrénovat", hodnotí duel v Tichově kapitán Horní Lhoty Josef Šenovský.



Ohlasy k zápasu


Tichov
Josef Maniš, brankář: Zápas hodnotím jako jednoznačně ztrátu. Rozhodla to jedna naše velká chyba v obraně, ze které pramenil ušmudlaný vlastenec. Míč jsme měli převážně na našich kopačkách, ale nedokázali jsme překonat organizovanou obranu soupeře. Soupeř hrozil pouze nepřesnými protiútoky. Snad najdeme v příštím kole recept, jak vstřelit branku.

SK Horní Lhota
Josef Šenovský, hráč: Začátek zápasu byl neurovnaný, příliš se nám nedařila kombinace a tak jsme sázeli na zabezpečenou obranu a chtěli jsme vyrážet do brejků. Pomohla nám úvodní branka Pavla Hlavičky, který byl důraznější než obránci domácích a vedli jsme 1:0. Poté jsme dobře bránili a i s notnou dávkou štěstí jsme cennou výhru uhájili.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: HOUŽVIČKA Čestmír - RUMAN Pavel (N), VÁŇA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.