1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesinské béčko hosty ze Svinova nepřehrálo


Branky


0

První TJ Vítkovice Svinov odskočil druhému Slovanu Ostrava o bod. Vyhrál totiž ve Vřesině, zatímco Slovan jen remizoval v Třebovicích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 Více ze hry měla Vřesina, ale jeich převaha byla platonická a do šancí se Vřesinští nedostávali. Zato hosté se ujali vedení brankou z 25 metrů. Vřesina pak ještě přitlačila, ale opět bez efektu. Vyrovnat mohl Mikulík, ale míč mu z nohy sebral ležící brankář. Naopak hosté zvýšili na 2:0 brankou do šatny.

V 53. minutě vysunul Mikulíka Tichý, Mikulík sólový nájezd proměnil od tyče do branky a bylo to 1:2. Vřesina dále tlačila a Svinov už jen odkopával dlouhé míče. Další šanci měl Ineman, ale trefil jen gólmana a Klein pak posunul míč vedle branky. V 79. minutě obránce Vřesiny Kudela v tísni upadl, k míči se dostal útočník Svinova a bylo to 3:1. 



Ohlasy k zápasu


FC Vřesina B
Trenér FC Vřesina Josef Vincenci: "Škoda té poslední branky, mohlo být vyrovnáno. Svinov chce postoupit do 1.B třídy, ale utkání bylo vyrovnané."




Sestavy



TJ Vítkovice - Svinov
M. Dvořák [-] - A. Cviertna [-] , T. Vykoukal [-] - O. Bočiak [-] , M. Manulák [-] , O. Bočiak [-] , L. Kováčik [-] , O. Bočiak [-] - J. Budař [-] , P. Tatay [-] , P. Gacka [-]

Místo: Vřesina. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.