3:4
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Sokol Koblov těsně přehrál Hrabůvku


Branky


0

Ačkoliv jsou hráči Hrabůvky v tabulce poslední, na hřišti bojují jako mladí lvi. Až tři minuty před koncem prohráli o gól. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerovné hřiště, letité zábradlí i kabiny, vše připomíná, že fotbal v Hrabůvce zdaleka není na prvním místě. Muži TJ Sokol Hrabůvka jsou v tabulce poslední, ale výkonem připomínají spíše fotbalisty sympatického středu. Na hřišti bojovali až do konce. Na konci prvního poločasu bylo skóre 2:2 a hostující Koblov si ničím nebyl jistý. V závěru to bylo 3:3, ale tři minuty před koncem rozhodčí písknul penaltu a Koblov se štěstím vyhrál 3:4.   



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Koblov
Předseda klubu TJ Sokol Koblov Pavel Pišťák: "Náš brankář udělal dvě hrubé chyby a domácí vyrovnali. Vše bylo vyrovnané, až tři minuty před koncem rozhodčí písknul penaltu v náš prospěch a vyhráli jsme."



Sestavy


Sokol Hrabůvka
P. Jašíček [-] - K. Blažek [-] , J. Hirka [-] , R. Gadziala [-] - T. Swierczek [-] , R. Malouš [-] , P. Ksenič [-] , M. Kmoch [-] - R. Holub [-] , R. Fröhlich [-] , J. Píra [-]

TJ Sokol Koblov
J. Čečotka [-] - D. Farník [-] , J. Hudeček [-] , K. Staněk [-] , A. Hlaváček [-] - J. Plotica [-] , P. Ondračka [-] , L. Syrek [-] , R. Červeňák [-] - V. Hudeček [-] , L. Masnica [-]

Místo: Hrabůvka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.