4:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 16:30

25.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koblov přehrál hosty z Pustkovce 4:1


Branky


0

Hosté z Pustkovce přijeli 9. května s chmurným očekáváním a to se nakonec vyplnilo. První půlka utkání skončila s nulou na obou stranách, druhá půle byla o něčem jiném. Padlo celkem pět gólů, z toho čtyři do sítě hostí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl bezgólový a právě to asi bylo pro hosty osudné. Domácí Koblov ve druhé půli napnul všechny síly a góly začaly konečně padat. Jinak byo utkání svižné a slušné. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pustkovec
"Měli jsme tam nějaké dorostence, hra byla slušná, domácí byli prostě lepší," konstatoval vedoucí družstva TJ Sokol Pustkovec Pavel Otisk.:



Sestavy


TJ Sokol Koblov
J. Čečotka [-] - K. Staněk [-] , A. Hlaváček [-] , J. Hudeček [-] , D. Farník [-] - R. Červeňák [-] , P. Ondračka [-] , J. Plotica [-] - V. Hudeček [-] , L. Schulla [-] , L. Masnica [-]

TJ Sokol Pustkovec
J. Stárek [-] - V. Bajgar [-] , J. Guňka [-] , J. Demko [-] , R. Chodinský [-] - K. Murin [-] , D. Benda [-] - L. Drozd [-] , M. Halfar [-] , T. Tsiolas [-] , D. Ursacher [-]

Místo: Koblov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.