4:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 16:30

25.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Svinova uťali vítěznou sérii SK Slavie Třebovice


Branky


0

S famózní vizitkou posledních tří vítězných zápasů s vysokým počtem vstřelených branek přijel 9. května sebevědomý SK Slavie Třebovice prodloužit sérii a v derby pokořit dosud vedoucí Svinov. Borci Svinova však měli sebevědomí minimálně stejně vysoké a k tomu výhodu domácího hřiště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu zápasu pršelo a přímo na hřišti se hned od počátku blýskalo. Třebovice pálily krásnou střelou hned ve 2. minutě na bránu Svinova, gólman neméně krásně kryl. Přes počáteční deštivou nepohodu se hrál svižný a odvážný zápas s šancemi na obou stranách. Hned poté Svinov kontroval, míč skončil v náruči brankáře Třebovic. SK Slavie se pak pustila do frontálního útoku. Brankář Svinova však všechny pokusy spolehlivě likvidoval. Svinov se do obrany zcela nestáhl. V 9. minutě se útočník řítil sám na brankáře Třebovic, ten mu však balón zkušeně vleže vyhmátl zpod nohou. Ve 12. minutě třebovický útočník Tomáš Pašnik v tísni nejprve hrál patičkou a pak nechtě rukou, rozhodčí Hubert pískl. Obraz hry byl takový, že Třebovice měly zprvu více ze hry. Obránce Svinova dostal první žlutou kartu za sražení útočníka ve 29. minutě. Ale svinovští útočníci hrozili stále více, zatímco Třebovice umdlévaly. P půlhodině hry pálil borec Svinova nad bránu Třebovic. A pak si ke konci poločasu dva útočníci Svinova míč zkušeně prohodili, Vykoukal přízemní střelou zprava propálil třebovického brankáře-1:0.  

Po přestávce Třebovice ještě přitlačily, ale bylo to bezzubé, gól z toho nekoukal. Svinovský brankář stejně jako v první půli všechno vychytal. V 58. minutě Třebovice vystřídaly, ze hry šel Horváth a nastoupil Holas. Po chvíli vystřidal i Svinov, místo Vykoukala nastoupil Grobař, po chvíli pak Jiričného nahradil Cviertna. Pak střidaly Třebovice, Majkuta nahradil Janošec.  A pak si v 73. minutě dva útočníci stejně jako přes kopírák prohodili míč a Gacka zvýšil náskok Svinova na 2:0. O pět minut později už to bylo 3:0, kdy útočník Stárek vystihl přihrávku brankáře, obešel ho zleva a zavěsil balón do prázdné brány. Třebovice vzápětí snížily na 1:3 nepřímým kopem z hranice šestnáctky Svinova, ale pak chybovaly v obraně a útočníci Svinova měli Vojtušem dost času, aby vstřelili čtvrtou branku-4:1. Třebovice pak v závěru snížily na 4:2, ale to bylo všechno.      



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkovice - Svinov
"Za poslední zápasy byla hra jednoznačně nejlepší. Dali jsme do toho srdce a vyšlo nám to. Dokázali jsme proměňovat šance a mělo to obrovský vliv na výsledek. Nejvíc si vážím toho, že po výkonu ve středu, kdy to bylo katastrofální, bojovali teď kluci jeden za druhého. Máme strašně mladý mančaft a tak jednou vyletíme nahoru, jednou sletíme dolů. Takový výsledek jako dnes nám může jen pomoct," okomentoval výsledek spokojeně trenér Svinova Martin Beňuš.:

SK Slavie Třebovice
"Jedním slovem katastrofa. Nejhorší výkon všech hráčů. V obraně jsme si dali tři góly vlastně sami, a to brankář ještě další tři góly sám zachránil. Prostě všechno bylo naopak a špatně," konstatoval po zápase posmutněle trenér Třebovic Josef Nedabýlek.:



Sestavy


TJ Vítkovice - Svinov
M. Dvořák [-] - T. Vykoukal [-] , O. Tešnar [-] , K. Pšenčík [-] - J. Jiričný [-] , L. Kováčik [-] , L. Kováčik [-] , O. Bočiak [-] - P. Tatay [-] , P. Ožvolda [-] , P. Gacka [-]

SK Slavie Třebovice
V. Pistovčák [-] - D. Vojtuš [-] - L. Ječmének [-] , S. Šimík [-] , J. Němec [-] , L. Ječmének [-] , D. Vojtuš [-] , D. Holaň [-] - T. Pašnik [-] , M. Stárek [-] , N. Horváth [-]

Místo: Svinov. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.