3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 16:30

24.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokol Hošťálkovice zaskočil hosty ze Slovanu Ostrava


Branky


0

Jako utkání jara se označuje bitva mezi Hošťálkovicemi a v Slovanem Ostrava.  V tabulce pátá TJ Sokol Hošťálkovice nakonec pokořila hosty z druhého Slovanu Ostrava 3:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí a hosté se opatrně oťukávali až do 25. minuty, kdy se konala penalta po faulu pronikajícího Martykána a Hošťálkovice vedly 1:0. Ve 44. minutě se však desítky ujal pro změnu Slovan a do kabin se šlo za stavu 1:1.  

V druhém poločase se v 70. minutě míč do sítě dopravil Martínek po krásné individuální akci a Hošťálkovice zvýšily skóre na 2:1. A v závěru se z hranice šestnáctky krásně trefil Schvarz a upravil na 3:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hošťálkovice
"Hošťálkovice jednoznačně přehrály v tabulce druhé družstvo Slovanu Ostrava, překvapili jsme je zejména velmi disciplinovaným výkonem po celý zápas," okomentoval spokojeně utkání jara trenér Tomáš Černaj.:

TJ Slovan Ostrava
"Nemít v brance Hypše, dostali bychom ještě víc gólů. Je to stejně špatné jako před týdnem v Muglinově. Musíme se sebrat," okomentoval utkání stručně trenér Slovanu Ostrava Jaromír Kristek.:



Sestavy


TJ Sokol Hošťálkovice
O. Strakoš [-] - O. Sýkora [-] , T. Vaněk [-] , M. Posmyk [-] , D. Novák [-] - R. Martykán [-] , P. Cigan [-] - J. Martínek [-] , M. Schvarz [-] , V. Baránek [-] , K. Adamec [-]

TJ Slovan Ostrava
Z. Hypš [-] - M. Kubinec [-] , M. Stolař [-] , J. Lindovský [-] - R. Slup [-] , D. Taube [-] , D. Čaš [-] - J. Krystek [-] , Q. Nguyen [-] , V. Brázdil [-] , T. Bagi [-]

Místo: Hošťáĺkovice. Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.