3:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 16:30

24.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podceňovaná Hrabůvka sehrála s favorizovaným Krásným Polem vyrovnanou partii


0

Hráči TJ Sokol Hrabůvka připomínají bandu výrostků ze sídliště. Jeden je příliš hubený, další má bříško, třetí je holohlavý, atd., mají seprané oranžové dresy. Borci z Krásného Pole v nových bílých dresech jsou urostlí a v nových bílých dresech. Hrabůvka je v tabulce poslední, Krásné Pole třetí. Papírově jasná záležitost.    

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal 2. května krátce po půl páté na hřišti Hrabůvky v Ostravě-Zábřehu. Rozdíly v obou mužstvech jsou patrné na první pohled. Hrabůvka chodí, Krásné Pole jezdí. Jenže hned ve třetí minutě měla nadšeně hrající Hrabůvka první šanci. Jejich útočník se ocitl před brankou Krásného Pole sám, ale netrefil mezi tyče. V sedmé minutě brankář Krásného Pole kryl střelu Hrabůvky, zatímco profesorsky blahosklonně vypadající krásnopolští borci jen přihlíželi. Teprve v deváté minutě se Krásné Pole konečně dostalo k šanci, obránce Hrabůvky v tísni zakopl míč mimo hřiště na roh. Poté zahrávalo Kráusné Pole ještě dva rohy, ale bez efektu. V osmnácté minutě Hrabůvka poprvé střídala, jejich hráč zřejmě přijel pozdě na zápas :-) A pak to náhle bylo po utěšené polovysoké střele Ivanova 1:0 a borci Hrabůvky se objímali, zatímco jejich protihráči v bílém připomínali zmrzlé sněhuláky. A nezůstalo jen u toho. Hrabůvka se střelou Zezulky trefila ještě jednou a do šaten se šlo za stavu 2:0. O přestávce trenér Krásného Pole řádně umyl hráčům nagelované hlavy. Hned na začátku druhé půle spadl krásnopolský útočník po kontaktu s obráncem, následovala desítka a bylo to 1:2. Poté si útočníci vzájemně přihrávali míč hlavičkami, až skončil v síti-2:2. Jenže Hrabůvka se po dvou obdržených gólech kupodivu nepoložila a po sólovém úniku jejich křídla vedla už 3:2. Krásné Pole se pak zmohlo jen na vyrovnání a byl konec.       

   



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrabůvka
"Mi se zápas líbil. My teď dáváme do kupy nový mančaft, skládáme kluky, někteří ani pořádně neumí hrát fotbal," uvedl po zápase trenér Hrabůvky Josef Varga.:

TJ SOKOL Krásné Pole
"Na vítězství v tabulce už teď nemáme, ještě potrápíme v tabulce vedoucí Slovan a Svinov. Chybí mi šest chlapů ze základu, ale nechci se vymlouvat," pokrčil rameny trenér Krásného Pole Pavel Válek.:



Místo: Ostrava-Zábřeh. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.