0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýřany podlehly Únešovu


Branky


0

V posledím kole jsme mohli sledovat zajimavý duel s velkým favoritem v podobě Únešova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly až ke konci první půle

Sedmé Nýřany přivítaly na své půdě vítěze letošního ročníků ,III. třídy - Plzeň město, Úněšov. Favorti byl tedy jasně daný i přesto, že Únešov má již několik kol zajištěný triumf v soutěži. Zápas začal velmi vlažně, Úněšov držel míč na svých kopačkách, ale žádnou ze svých šancí nedokázal v první půlhodině proměnit. Až ve 38. minutě se prosadil František Kovařík, který tak poslal mistra do jednobrankového vedení - 0:1. Do poločasu stihli úněšovští přidat ještě dvě branky. Ve 40. minutě se prosadil korunovaný král střelců Patrik Eger, který se bezpochyby zapsal do historických statistik této soutěže - 0:2. Ve 44. minutě se gólem do kabiny trefil Marek Mižár a rozdíl byl již tříbrankový. Ve zbývajících vteřinách první půle se již nic neudálo a Úněšov tak nakročil k pohodovému rozloučení s touto soutěží, po poločase totiž vedl 0:3.

Druhý poločas přinesl jednu branku

Druhý poločas už za rozhodnutého stavu se spíše dohrával, Úněšov měl převahu na míči, Nýřany se jen těžko dostávali do brankových příležitostí. V 57. minutě se druhou trefou v tomto zápase zapsal Marek Mižár - 0:4. Ve zbývající půlhodině nebylo kromě pár šancí nic k vidění a tak konečný stav zápasu byl 0:4. Úněšov suvereně prošel soutěží z 24 zápasů vyhrál 23 a s neuvěřitelným skórem 135:22 bude moci pomýšlet na postup i ve vyšších soutěžích.



Sestavy


TJ Nýřany B
F. Jany [-] - M. Vozabule [-] (46. P. Kohan [-] ) , J. Cvachouček [-] , M. Kováč [-] , J. Folk [-] , J. Hauer [-] , M. Kalibán [-] , J. Šindler [-] , J. Šindler [-] , M. Routschka [-] (78. R. Stauber [-] ) , P. Královec [-]

TJ Slavia Úněšov
J. Hrubý [-] - T. Janda [-] , M. Hlous [-] , Z. Hlous [-] , M. Hrneček [-] - J. Mižár [-] , M. Mižár [-] - F. Kovařík [-] (75. J. Mojžíš [-] ) , Š. Toráč [-] (68. J. Vacín [-] ) , P. Eger [-] , J. Šebek [-] -

ŽK: 19. M. Vozabule - 16. J. Mižár , 29. J. Šebek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KLIK Karel - ŠTĚPÁNEK Marek (N), MIŽÁR Emil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.