Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 16:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvozd zvládl souboj s Nýřany


0

Velká bitva, kterou domácí nakonec zvládli...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nýřanské béčko přece jen v sezóně nasbíralo více bodů než Hvozd a do utkání tak vstupovalo v roli papírového favorita. V zápase už o nic nešlo a tak se hrál uvolněný, ofenzivní fotbal., v prvním poločase bez nutnosti toho, aby rozhodčí Lang usměrňoval hráče kartami. Ve 12. minutě se poprvé měnilo skóre, když Janyho v hostující bráně překonal Vraštil. Nýřany zanedlouho odpověděly Hauerem. Přetahovaná pokračovala, když po půlhodině poslal do vedení domácí borce opět Vraštil. Jenomže Nýřany opět našly odpověď, když mířil přesně Cvachouček.

 

Svornost tahala v zápase za delší konec a i potřetí si uzmula náskok - v 52. minutě pálil za brankářova záda Balada. A když za pět minut na to zvyšoval Ceperko na 4:2, měli domácí blízko k výhře. Tu nakonec i přes Cvachoučkovo snížení uhráli a rozloučili se tak se svými diváky tříbodovou výhrou!



Sestavy


TJ Svornost Hvozd
J. Setikovský [-] - Z. Reif [-] (56. D. Jurinec [-] ) , D. Šlehofer [-] , R. Černý [-] , L. Charvát [-] , T. Ceperko [-] , T. Balada [-] , J. Běhounek [-] , F. Vraštil [-] (80. L. Lego [-] ) , V. Venta [-] , F. Kolář [-]

TJ Nýřany B
F. Jany [-] - M. Kalibán [-] , J. Cvachouček [-] , M. Vozabule [-] , M. Kováč [-] (72. M. Stach [-] ) , J. Folk [-] , J. Hauer [-] , J. Šindler [-] , J. Šindler [-] , M. Routschka [-] , P. Královec [-]

ŽK: 75. T. Balada - 60. M. Kalibán , 68. M. Routschka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: LANG Josef - BUŠEK Václav (N), ŠTEFFEL Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.