Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úlice si na domácí půdě zastřílela


0

Úlice si v pohodě dokráčela pro tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky v prvním poločase

Domácí Úlice, která se nachází na třetím místě tabulky přivítala na své půdě páté Hunčice. Do zápasu vstoupili lépe domácí borci a už v 6. minutě se radoval z gólu Serrano António Tavares Filipea a poslal svůj tým do jednobrankového vedení - 1:0. Pro Serrana Antónia Tavarese Filipea to byla na jaře první vstřelená branka. Domácí pokračovali v aktivní útočné hře a v 16. minutě se radovali po střele Jakuba Svobody znovu  - 2:0. O deset minut později navýšil stav utkání Ladislav Soukup na 3:0. Takzvaný gól do kabiny přidal Daniel Šablatura a domácí vedli už o čtyři branky - 4:0.

Pět gólů v poločase druhém

Ve druhém poločase jsme sledovali již rozhodnutý zápas, ale domácí po úvodních šestnácti minutách druhého poločasu, kde napadla branka, znovu zapli svůj brankostroj. V 61. minutě na 5:0 navýšil Jan Květoň. Poté šestný gól vstřelili hosté, jmenovitě to byl Jaroslav Boháček v 72. minutě. V 76. minutě vrátil domácím pětibrankové vedení svým druhým gólem Daniel Šablatura - 6:1. V 80. mintuě se podruhé prosadil také Serrano António Tavares Filipea - 7:1. Poslední branku utkání přidal v 90. minutě Jaroslav Hobl a konečný stav byl tedy 8:1.



Sestavy


SK Viktoria Úlice
P. Kalián [-] - J. Kopecký [-] , M. Brada [-] , J. Čermák [-] , J. Hobl [-] , A. Serrano [-] , M. Sadílek [-] , V. Santos [-] , L. Soukup [-] , D. Šablatura [-] , J. Svoboda [-] (55. J. Květoň [-] )

TJ Sokol Hunčice
L. Kondr [-] - J. Voith [-] , T. Helmich [-] - J. Boháček [-] , J. Telekeš [-] , J. Končelík [-] , J. Riant [-] , T. Remeš [-] - - J. Konarski [-] , V. Brábník [-] , K. Kovář [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: BOHUN Josef - LIŠKA Jaroslav (N), HUML Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.