Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Hunčicích


0

Jedenáct gólů a Hunčice jako vítěz! Co víc si mohli domácí příznivci přát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas se spoustou šancí

Domácí Hunčice, které se nachází na pátém místě tabulky, přivítaly na své půdě dvanáctý Kamenný Újezd. Hosté vlétli do zápasu ve velkém stylu a už v prvním minutě se radovali z první branky. Trefil se Tomáš Zimmermann a hosty poslal do jednobrankového vedení - 0:1. Hosté hráli i nadále aktivně a domácí obrana znovu nezafungovala v šestnácté minutě, kdy se prosadil Lukáš Polák a s domácími to nevypadalo dobře - 0:2. Po druhém inkasovaném gólu se domácí probudili a na hřišti byli lepším týmem. Ve 28. minutě se gólově prosadil Tomáš Helmich a snížil na rozdíl jedné branky - 1:2. O čtyři minuty později už bylo srovnáno. Ve 32. minutě se trefil Pavel Dobrý - 2:2. Do poločasového hvizdu jsme se další branky nedočkali a týmy tak odcházely do kabin za smírného stavu 2:2.

Show Pavla Dobrého a Pavla Hanzlíčka

Domácí naskočili do druhého poločasu výborně a už ve 48. minutě se radovali z gólu na 3:2, svoji druhou branku v tomto zápase střelil Pavel Dobrý. Netrvalo to dlouho a Pavel Dobrý završil hattrick, už o dvě minuty později totiž dal na 4:2. V 63. minutě snížil stav utkání Radim Šimek a dal hostům naději - 4:3. Poté už si řekl o slovo Pavel Hanzlíček a v 69. mintuě vstřelil v tomto zápse svou první branku, ale z jeho strany to nebylo poslední slovo - 5:3. O tři minuty později se znovu trefil Pavel Hanzlíček - 6:3. V 79. minutě se po druhé prosadil Radim Šimek a snížil na rozdíl dvou branek - 6:4. Poslední branku dal opět Pavel Hanzlíček, který tím završil hattrick a stanovil konečné skóre na 7:4.



Sestavy


TJ Sokol Hunčice
L. Kondr [-] - T. Huml [-] (65. P. Hanzlíček ml. [-] ) , D. Toráč [-] , T. Helmich [-] , J. Voith [-] - J. Končelík [-] , J. Telekeš [-] , J. Riant [-] , P. Hanzlíček st. [-] - P. Dobrý [-] - T. Remeš [-] (79. J. Boháček [-] )

TJ Baník Kamenný Újezd
P. Krupica [-] - P. Hošek [-] , L. Schejbal [-] , M. Kraut [-] , M. Krbeček [-] - M. Sochor [-] , L. Polák [-] - M. Karas [-] - M. Srb [-] (46. R. Šimek [-] ) , J. Jánský [-] , T. Zimmermann [-]

ŽK: 51. J. Jánský .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: SOPR Dušan - JINDRA Jiří (N), ŘEŽÁBEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.