0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třemošná podlehla Hvozdu


Branky


0

V nepříliš divácky aktrakitvním duelu domácí Třemošná nedokázala s Hvozdem bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Devátý Tatran Třemošná přivítal na svém trávníku TJ Svornost Hvozd. Třemošná která minulý týden dostala sedm branek v Žihly se potřebovala oklepat a v cestě jí stál jedenáctý Svornost Hvozd, který minulý týden měl volný víkend a týden předtím podlehl v poměru 4:0 Únešovu, takže i Hvozd po týdenním odpočinku chtěl určitě zabodovat. V úvodních minutách první půle byla aktivnější hlavně domácí Třemošná, která se dostala do několik velkých brankových příležitostích, avšak žádnou z nich nedokázala proměnit. Zhruba po čtvrthodinovém tlaku domácích se hra začla vyrovnávat, ale šancí ubylo. V prvním poločase se ani jeden z týmu prosadit nedokázal a tak hráči odcházeli do kabin za smírného bezbrankového stavu.

Jediný gól rozhodl

Po dost nervózním a neučesaném prvním poločase nám hráči vyběhli z kabin na hřiště a rozhodčí Václav Špiral odstartoval druhé dějství. V úvodu druhého poločasu se hra přelévala z jedné strany na druhou a po chybě domácí obrany se hosté radovali z první vstřelené branky. V 51. minutě využil chyby hostující Tomáš Ceperko a hosté šli do jednobrankového vedení. Hra byla i nadéle velice vyrovnáná, ale domácí Třemošná si nedokázala vytvořit souvislejší tlak na branku soupeře. Hosté tak těsné jednobrankové vedení o které se postaral Tomáš Ceperko uhájili až do samotného konce a Hvozd si tak veze z Třemošné velmi cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Třemošná B
Michal Kecer (záložník): V úvodu jsme neproměnili pár šancí, to se nám vymstilo a po naší chybě se soupeř dostal do vedení, které si udržel až dokonce zápasu.




Sestavy


TJ Tatran Třemošná B
J. Körner [-] - L. Vít [-] , S. Vácha [-] , P. Hofmann [-] (53. P. Šerý [-] ) , P. Dobrý [-] , M. Kecer [-] , V. Pihera [-] (60. J. Dobrý [-] ) , M. Beránek [-] , J. Matějka [-] , M. Pešek [-] , M. Jaroš [-] (39. L. Pech [-] )

TJ Svornost Hvozd
J. Setikovský [-] - Z. Reif [-] , J. Schön [-] (46. L. Charvát [-] ) , F. Kolář [-] , J. Běhounek [-] , F. Vraštil [-] , T. Ceperko [-] , V. Venta [-] , D. Šlehofer [-] , M. Reiprich [-] (46. R. Černý [-] ) , D. Jurinec [-] (87. L. Lego [-] )

Počet diváků: 35. Rozhodčí: ŠPIRAL Václav - MACHALA Miloslav (N), VENTA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.