Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Manětín podlehl na domácí půdě Žihly


Branky


0

Vyrovnaný zápas, který rozhodly pokutové kopy

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství přineslo čtyři branky

Sedmý Manětín čekal na domácí půdě opravdu těžký úkol, a to vyrovnat se skvěle hrající druhé Žihly. Zápas začal opravdu ve vysokém tempu, hrálo se nahoru dolu a první gól byl jen otázkou času. Přihlížejících čtyřicet diváku se první branky dočkalo ve třinácté minutě, bouhžel pro ně však do branky Manětína. Trefil se žihelský Filip Hořejší a poslal hosty do jednobrankového vedení. Domácí však dokázali na gól hostů odpovědět už v jednadvacáté minutě, kdy se prosadil domácí Jiří Barchanski a srovnal stav zápasu - 1:1. O sedm minut později však hosté znovu šli do vedení po gólu Lukáše Rázka po velice sporné situaci v pokutovém území, po které právě Lukáš Rázek zahrával pokutový kop a z bílého bodu se nemýlil a poslal svůj tým opět do jednobrankového vedení - 1:2. Domácí ale téměř z rozehrávky opět dokázali se soupeřem srovnat krok, trefil se Dominik Barchanski a opět bylo srovnáno - 2:2. Do poločasu už další gól nepadl a tak do kabin se šlo za nerozhodného stavu po dvou gólech na obou stranách.

Dva góly v poločase druhém

Druhý poločas byl opravdu vyrovnaný, stejně jako v poločase prvním jsme sledovali hru opravdu nahoru dolu a i ve druhém poločase jsme mohli vidět alespoň gól na obou stranách. Jako první ve druhém dějství šli do vedení domácí. V 60. minutě se prosadil Petr Sekerák a poslal svůj tým do vedení - 3:2. Vedení však domácí dlouho neuhájili a po krásném úniku Daniela Kunta bylo opět vyrovnáno - 3:3. V poslední dvacetiminutovce jsme gól neviděli a tak musel rozhodnout penaltový rozstřel.

Skvělý Václav Novák

V penaltovém rozstřelu rozhodl výborným výkonem Václav Novák, který dokázal lapit čtyři penalty.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Manětín
Lukáš Tintěra (záložník): V dnešním utkání jsme měli vyhrát,ale rozhodčí je součástí hry a nebojím se říci,že díky rozhodčímu nebereme 3body. Nejlepší hráč z naší strany Dominik Barchanski.

TJ Slavoj Žihle B
Jaroslav Vojtěch (předseda): Vyrovnané utkání a zasloužená dělba bodů.



Sestavy


TJ Sokol Manětín
J. Kronďák [-] - M. Tureček [-] , P. Zelenka [-] , J. Charvát [-] , R. Vandrovec [-] , P. Sekerák [-] , D. Janouškovec [-] , D. Barchanski [-] , J. Barchanski [-] , J. Suja [-] , F. Janouškovec [-]

TJ Slavoj Žihle B
V. Novák [-] - F. Hořejší [-] , S. Tureček [-] (67. O. Šerbaum [-] ) , D. Kunt [-] , Z. Vukliševič [-] , J. Fidler [-] , L. Rázek [-] , V. Fink [-] (46. T. Krofta [-] ) , J. Skalník [-] , S. Bláha [-] , L. Meiner [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: KLIK Karel - KRONĎÁK, ING. Jan (N), BLÁHA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.