Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýřany na domácí půdě zdolaly Kamenný Újezd


1

Po výborném nástupu domácích se hosté dokázali oklepat na body to však nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý vstup domácích

Páté Nýřany přivítaly na své půdě dvanáctý Kamenný Újezd, favorit zápasu byl tedy jasně daný, avšak jeho průběh byl dramatický. Domácím se podařilo skvěle vstoupit do zápasu, už v prvním minutě se poprvé v zápase mohli radovat. Kanonýr Jan Cvachouček se prosadil a poslal domácí do brzkého jednobrankového vedení - 1:0. Domácí naskočili do zápasu opravdu výborně a svého soupeře přehrávali a z tlaku dokázali vytěžit další branku už ve třinácté minutě, kdy se opět prosadil domácí ostrostřelec Jan Cvachouček a Nýřany už vedly o dvě branky - 2:0. Ve 32. minutě se prosadil Zdeněk Cink a zvýšil náskok domácích na tři branky - 3:0.

Hosté vstřelili dvě branky

Hosté se však dokázali z rychlého nástupu domácích vzpamatovat a ve druhém poločase vstřelili dvě branky, kterými však jen zkorigovali konečný výsledek zápasu. Za hosty se prosadili Lukáš Polák a po něm o pár minut později Tomáš Zimmermann vyrovnat se však hostům již nepodařilo a tak domácí Nýřany berou zaslouženě tři body a bojují o přední příčky tabulky, ale na to že se Kamenný Újezd nachází až na dvanácté příčce dnes předvedl kvalitní výkon za který se určitě nemusí stydět, vždyť i konečný výsledek je nakonec velice těsný a nebýt skvělého Jana Cvachoučka možná by zápas skončil úplně jinak.



Ohlasy k zápasu


TJ Nýřany B
Zdeněk Cink (trenér): Zbytečně vyhecované utkání. Jan Cvachouček byl naším nejlepším hráčem.




Sestavy


TJ Nýřany B
P. Královec [-] - J. Šlehofer [-] , R. Stauber [-] , M. Kováč [-] , J. Cvachouček [-] , J. Šindler [-] , J. Šindler [-] , Z. Cink [-] , M. Routschka [-] , A. Šejfl [-] , M. Vozabule [-]

TJ Baník Kamenný Újezd
P. Krupica [-] - P. Hošek [-] , L. Schejbal [-] , V. Fišer [-] , M. Krbeček [-] - R. Šimek [-] , M. Sochor [-] , L. Polák [-] , M. Laub [-] - T. Zimmermann [-] , T. Svoboda [-] -

Počet diváků: 100. Rozhodčí: KŘÍŽ Petr - ŠTEFFEL Radek (N), ŘEŽÁBEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
21. 5. 2017 09:12
Derby jak má být! Emoce, drama, napětí. Utkání, které jsme si za stavu 3:0 zbytečně zkomplikovali, k nervóznímu utkání přispěl nepřesnými výroky i pan rozhodčí, který odpískal nesmyslný pokutový kop.