3:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trnová bere z duelu z Hunčicemi dva body


Branky


0

Po vyrovnaném utkání bere bod navíc domácí Trnová

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Předposlední Trnová přivítala na svém trávníku šesté Hunčice, takže ji nečekalo vubec nic lehkého. První poločas stejně tak jako celý duel byl velice vyrovnaný, avšak bez větších šancí na obou stranách, a tak si přihlížejících čtyřicet diváků muselo počkat na gólové hody do druhého dějství. První půle tak skončila bez branek - 0:0.

Čtyři góly v poločase druhém

Po bezbrankové první půli nastoupili obě mužstva do druhého poločasu trochu odvážněji a aktivněji. V 50. minutě otevřel gólový účet zápasu domácí Zdeněk Hojer a domácí tak šli do jednobrankového vedení - 1:0. Toto vedení jim však vydrželo ani ne dvě minuty. V 52. minutě se trefil Josef Končelík z bílého bodu a bylo opět srovnáno - 1:1. Poté jsme mohli sledovat lehce nervózní zhruba dvacetiminutovou pasáž, kdy se nedařilo ani jednomu z týmů moc dobře kombinovat či držet míč na kopačkách delší dobu. V 80. minutě se prosadil hunčický kanonýr Pavel Hanzlíček a hosté byli blízko třem bodům - 1:2. Jenže hostům se vedení nepodařilo uhájit a v 84. minutě inkasovali, prosadil se Petr Dolejš a bylo opět srovnáno - 2:2. Ve zbyvajicích šesti minutách se ani jedno mužstvo do výraznější gólové šance nedostalo zápas tak v normální hrací době skončil nerozhodně 2:2 a rozhodnout musel penaltový rozstřel.

Bod navíc berou domácí

Domácí si v penaltovém rozstřelu vystřelili bod navíc.



Sestavy


TJ Sokol Trnová
M. Klik [-] - J. Kříž [-] , V. Kodera [-] (46. V. Němeček [-] ) , M. Hauzner [-] , J. Roztočil [-] - A. Borisov [-] , P. Pešek [-] , Z. Hojer [-] , D. Mayer [-] (71. L. Kučera [-] ) - - P. Bauer [-] (27. V. Hlávka [-] ) , P. Dolejš [-]

TJ Sokol Hunčice
L. Kondr [-] - J. Voith [-] , D. Toráč [-] , V. Brábník [-] , T. Helmich [-] - J. Telekeš [-] , J. Šutera [-] , P. Hanzlíček st. [-] , J. Končelík [-] - K. Kovář [-] , T. Remeš [-] (78. J. Boháček [-] ) -

ŽK: 51. J. Kříž , 90. J. Roztočil .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Orlík Vladimír - KONČAL Radek (N), JINDRA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.