4:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobříč porazila Nýřany


Branky


26. M. Fencl , 35. L. Souček (p.) , 43. V. Zeman , 47. Š. Levora - 23. J. Cvachouček , 78. Z. Cink
0

Dobříč přivítala na své půdě ofenzivní celek z Nýřan

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělá první půle z pohledu domácích

Druhý nejvíce skórující celek přijel do Dobříče jako papirový favorit a určitě si chtěl uloupit nějáké ty body. V prvních dvaceti minutách jsme sledovali vyrovnané utkání, hra se přelévala z jedné strany na druhou a první gól byl jen otázkou času. Ve 23. minutě se prosadil druhý nejlepší střelec soutěže Jan Cvachouček a poslal hosty do jednobrankového vedení, které jim však vydrželo pouhé tři minuty. Ve 26. minutě srovnal stav utkání Martin Fencl - 1:1. Domácí byli od vyrovnávací branky lepším týmem a dokázali se znovu gólově prosadit ještě v první půli. Ve 35. minutě se trefil z pokutového kopu Lukáš Souček - 2:1. Domácí stihli do poločasu přidat ještě jednu branku a navýšit tak svůj náskok na dva góly, prosadil se ve 43. minutě Václav Zeman - 3:1. Ve zbývajících dvou minutách už gól nepadl a domácí tak zaslouženě vedli o dvě branky.

Domácí si vítězství pohlídali

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí borci. Už dvě minuty po začátku druhé půle se totiž radovali z další branky. Ve 47. minutě se trefil domácí střelec Štěpán Levora a zdálo se být vše rozhodnuto - 4:1. Utkání se spíše dohrávalo, domácí borci převážně drželi míč na kopačkách. V 78. minutě korigoval na 4:2 Zděněk Cink. Další gól jsme již neviděli a domácí tak z tohoto zápasu berou zaslouženě a tak trochu nečekaně tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Nýřany B
Zdeněk Cink (trenér): V dnešním zápase bylo vidět na Dobříči, že chce víc než my. Nezbývá mi tedy než pogratulovat soupeři k zaslouženému vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Dobříč
T. Nový [-] - Š. Levora [-] (90. J. Obrman [-] ) , V. Šimice [-] , R. Strych [-] , V. Svoboda [-] , J. Kusák [-] , L. Souček [-] , F. Souček [-] (67. J. Kůst [-] ) , D. Cink [-] , M. Fencl [-] (58. V. Schneider [-] ) , V. Zeman [-]

TJ Nýřany B
P. Královec [-] - J. Šlehofer [-] (51. R. Stauber [-] ) , J. Kovač [-] , Z. Cink [-] , J. Cvachouček [-] , P. Kohan [-] , M. Kováč [-] , J. Šindler [-] , J. Šindler [-] , M. Routschka [-] , M. Vozabule [-]

ŽK: 28. J. Kusák , 68. R. Strych , 72. L. Souček , 87. J. Kůst - 9. M. Vozabule , 70. M. Kováč .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: OLIVERIUS Jiří - LEVORA Radek (N), ŠTEFFEL Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.