Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úlice zvládla duel s Manětínem


Branky


0

Na jaře výborně hrající Manětín zavítal na horkou půdu do Úlice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila Jiřímu Beštovi

Čtvrtá Úlice přivítala na svém trávniku tým ze středu tabulky a na domácím hřišti, jak je u nich zvykem rozhodně nechtěla ztratit ani bod. Při hezkém jarním počasí sledovalo zajimavé utkání padesát diváků, kteří museli čekat na první branku půl hodiny. Ve 30. minutě se prosadil Jiří Bešta a poslal svůj tým do jednobrankového vedení - 1:0. O deset minut později se tentýž hráč prosadil znovu a navýšil vedení svého týmu na dva góly - 2:0. Ve zbývajicích pěti minutách jsme již další gól neviděli a tak domácí Úlice v prvním dějství potvrdila roli favorita a díky dvoum gólům Jiřího Bešty vedla o dvě branky.

Ve druhé půli jsme viděli čtyři branky

Úlice nastoupila do druhého dějství skvěle a už po třech minutách druhé půle jsme viděli další branku. Postaral se o ní Ladislav Soukup a zvýšil již na 3:0. Domácí mužstvo si vytvořilo hodně šancí, ale gól už přidalo jen jeden. V 58. minutě se prosadil znovu Ladislav Soukup a dohnal tak svého spoluhráče Jiřího Beštu - oba si připsali dva góly - 4:0. Úlice poté trochu polevila a hostům se podařilo dvěma brankami v poslední čtvrthodině zkorigovat výsledek. Nejprve se trefil Ján Suja v 75. minutě - 4:1 a po něm se trefil Jiří Barchanski v 80. minutě, který gólem snížil na rozdíl dvou branek. Další gól jsme již neviděli a domácí tak zasluženě brali tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Manětín
Lukáš Tintěra (záložník): Celý zápas jsme tahali za kratší konec, soupeř kdyby proměnil šance mohl dát gólů více. Z naší sestavy nejlepší hráč Jiří Barchanski



Sestavy


SK Viktoria Úlice
P. Kalián [-] - J. Bešta [-] , J. Hobl [-] (60. J. Svoboda [-] ) , M. Brada [-] , V. Paveza [-] , M. Sadílek [-] , V. Santos [-] , L. Soukup [-] , D. Šablatura [-] , J. Čermák [-] , D. Pánek [-] (45. F. Popelka [-] )

TJ Sokol Manětín
J. Kronďák [-] - P. Zelenka [-] , P. Souček [-] , J. Charvát [-] , R. Vandrovec [-] , D. Janouškovec [-] , L. Tintěra [-] , J. Barchanski [-] , J. Suja [-] , F. Janouškovec [-] , M. Tureček [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: KŘÍŽ Petr - LIŠKA Jaroslav (N), KRONĎÁK, ING. Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.