2:3
(0:2)
12. P. Eger
23. L. Rázek (vl.)
52. P. Eger
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 15:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Únešov vybojoval tři body na půdě Žihle


Branky


62. L. Rázek , 65. D. Kunt - 12. P. Eger , 23. L. Rázek (vl.) , 52. P. Eger
0

Kvalitní zápas, který lépe zvládl favorit z Únešova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrá první půle Únešova

V 19. kole nám los proti sobě svedl první tým s druhým týmem tabulky, které před nedělním zápasem dělilo sedm bodů. Hosté z Únešova tak mohli dost možná definitivně rozhodnout o svém postupu, naopak Žihle se mohla přiblížit a zdramatizovat závěr soutěže. První půle se však lépe vydařila hostům, ikdyž jsme sledovali velice vyrovnané utkání první poločas, co se týče výsledku byl jednoznačný. Už ve 12. minutě se prosadil po chybě domácí brany nejlepší střelec soutěže Patrik Eger a poslal svůj tým do jednobrankového vedení - 0:1. O jedenáct minut později si srazil centr do vlastní branky Lukáš Rázek a po prvním poločase byl výsledek pro domácí možná trochu krutý, prohrávali totiž 0:2.

Závěrečné drama

Hosté vstoupili i do druhé půle lépe a v 52. minutě se znovu po chybě domácí obrany prosadil kanonýr Patrik Eger a vše se zdálo být definitivně rozhodnuté - 0:3. O deset minut později se ale poprvé prosadili domácí a zdramatizovali zápas. Krásnou střelou se prosadil Lukáš Rázek - 1:3. O tři minuty poději domácí opět udeřili. Z přímého volného kopu se prosadil Daniel Kunt a snížil na rozdíl jediné branky - 2:3. v závěru zápasu mohl vyrovnat domácí kapitán Bláha, ale minul. Hosté si tak z Žihle vezli cenné tři body a suverenně pokračují vstříc postupu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle B
Jaroslav Vojtěch (předseda): Mohli jsme sledovat vyrovaný kvalitní zápas, sudí Miloš FIlinger skvěle odřídil utkání, nejlepším hráčem byl Vojtěch Fink.




Sestavy


TJ Slavoj Žihle B
J. Huček [-] - J. Bulín [-] , V. Fink [-] , D. Kunt [-] , L. Rázek [-] , R. Otcovský [-] , S. Bláha [-] , J. Kubíček [-] , F. Půta [-] (68. S. Tureček [-] ) , J. Skalník [-] , J. Tiesl [-] (76. L. Bláha [-] )

TJ Slavia Úněšov
J. Vacín [-] - M. Hrneček [-] , T. Janda [-] , D. Šura [-] , M. Hlous [-] - E. Eger [-] (46. P. Nechutný [-] ) , D. Randa [-] , M. Mižár [-] , J. Mižár [-] - J. Šebek [-] , P. Eger [-] -

ŽK: 55. J. Skalník , 63. V. Fink - 58. M. Mižár , 63. J. Šebek , 65. J. Mižár , 90. T. Janda .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - HORSKÝ Jaroslav (N), MIŽÁR Emil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.