Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýřany zdolaly Trnovou


Branky


1

Trnová přivítala na svém hřišti Nýřany, které dokázaly uloupit tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Nýřany minulé kolo klopýtly na domácím hřišti se Sulkovem a toto zaváhání přijely napravit do Trnové, která nepředvádí špatné výkony, ale na body to na jaře zatím stačilo jen v prvním jarním kole s Manětínem. Zápas začal podle předpokladů, Nýřany se už v 5. minutě ujaly vedení po gólu Jan Cvachoučka - 0:1. Na odpověď však příznivci domácího celku nemuseli čekat dlouho. V 10. minutě totiž po krásné individuální akci srovnal Zdeněk Hojer na 1:1. O čtvrt hodiny později promluvil do zápasu znovu ten nejpovolanější a to druhý nejlepší střelec soutěže Jan Cvachouček, který si minulý zápas odpykával trest, a poslal Nýřany do jednobrankového vedení. Tento gól byl v prvním poločase tím posledním a hosté tak po poločase vedli o jednu branku.

Nýřany přidaly ještě dvě branky

Nýřany byly v druhé půli aktivnějším celkem. Trnová si nedokázala vypracovat větší brankové příležitosti a tak další gól se očekával spíše od Nýřan. Tomu se tak i stalo, ale až v 72. minutě, kdy na rozdíl dvou branek zvýšil Marek Routschka - 1:3. Zápas byl dá se říci rozhodnutý, protože Nýřany kontrolovaly hru, ale nesmíme ještě opomenout krásnou trefu Jakuba Šindlera, kterou definitivně potvrdil výhru Nýřan, které si tak z Trnové odváží tři body, kterými si upevnily šestou příčku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trnová
Jiří Webr (hráč): Dnes byl soupeř fotbalově lepší, hráli s chytrostí a lehkostí. My jsme chtěli až moc a ve finále jsme byli mnohem horší. Nejlepším hráčem byl střelec našeho jediného gólu Zdeněk Hojer.

TJ Nýřany B
Zdeněk Cink (trenér): Dneska jsem spokojen s výsledkem, s předvednou hrou už méně. Fotbalově to nebylo ono, ale potěšil mě nádherný gól Jakuba Šindlera.



Sestavy


TJ Sokol Trnová
M. Klik [-] - J. Kříž [-] , J. Roztočil [-] , J. Webr [-] , M. Hauzner [-] - A. Borisov [-] , P. Pešek [-] , Z. Hojer [-] , D. Mazák [-] - P. Dolejš [-] , V. Kodera [-] -

TJ Nýřany B
F. Jany [-] - J. Šindler [-] , A. Šejfl [-] , Z. Cink [-] , M. Kováč [-] (87. M. Stach [-] ) , J. Cvachouček [-] , P. Kohan [-] , M. Vozabule [-] (78. R. Stauber [-] ) , M. Routschka [-] , J. Šindler [-] , P. Královec [-]

ŽK: 29. J. Roztočil , 81. Z. Hojer - 46. A. Šejfl , 60. J. Cvachouček , 60. M. Kováč .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: CHRAMOSTA Roman - KONČAL Radek (N), ŠTEFFEL Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 4. 2017 17:46
1. branku Nýřan vstřelil Jan Cvachouček, v tomto zápase dal tedy 2 góly. Děkuji za opravu