7:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 14:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

FOTO: Do Kralovic zavítal Nekmíř a schytal sedm branek


Branky


13. P. Vopat , 29. P. Vopat , 43. J. Koča , 45. P. Vopat , 56. M. Pecka , 69. D. Běláč , 90. V. Ježek
0

Kralovice si lehce poradily s trápícím se Nekmířem. Diváci viděli za slunečného odpoledne brankostroj domácího Sokola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase bylo rozhodnuto

V Kralovicích jsme mohli sledovat duel dvou týmu ze spodní části tabulky. Oba týmy nutně potřebovaly bodovat. Nekmíř ale přijel v poslepované sestavě a na lavičce dokonce neměl ani žádného náhradníka.

 

Kralovice vstoupily do důležitého zápasu dobře. Ve 13. minutě se z gólu radoval Petr Vopat. Ve 29. minutě přidal Petr Vopat svůj druhý gól a Kralovice po půlhodině hry vedly 2:0. Ve 43. minutě se trefil Jan Koča a navýšil vedení domácích už na tři branky. Ještě do poločasu se stihl trefit a zkompletovat hattrick Petr Vopat - gólem do šatny ve 45 minutě uzavřel poločasové skóre na 4:0.

 

Pohodlné dohrání zápasu

Stejně jako do prvního poločasu, vstoupily Kralovice i do druhého výborně. Už v 56. minutě se mohly radovat z dalšího gólu - Marek Pecka zvýšil na 5:0.

 

V 69. minutě se pak trefil David Běláč. Vše už ale bylo rozhodnuté po prvním poločase a zápas se víceméně poklidně dohrával. K vidění byly následně šance na obou stranách, ale další gól přišel až v 90. minutě, kdy se trefil Václav Ježek.

 

Domácí si tak hravě poradili s Nekmířem a berou z tohoto duležitého zápasu tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice B
Michal Wollráb (záložník): Z výsledku vypadá zápas jednoznačně, ale úplně tak snadné to nebylo. Soupeř na poslední chvíli složil 11 hráčů do pole, jinak přijeli v 9. Pokud chceme soutěž udržet musíme s takovými soupeři dělat body a to se nám povedlo. Nejlepší hráči domácích Honza Koča a Martin Kůsa.




Sestavy


TJ Sokol Kralovice B
J. Bodurka [-] - P. Vopat [-] (46. T. Sak [-] ) , J. Purkar [-] , M. Pecka [-] , M. Kůsa [-] , V. Ježek [-] , J. Koča [-] , J. Tuma [-] , L. Prusík [-] , M. Wollráb [-] (46. D. Běláč [-] ) , J. Koudele [-] (66. M. Oršulák [-] )

TJ Nekmíř
M. Kohout [-] - R. Hansal [-] , P. Sova ml. [-] (46. D. Jícha [-] ) , V. Šoul [-] (46. L. Koudela [-] ) , K. Ondřej [-] , J. Urbánek [-] , E. Ramadan [-] , R. Kubasta [-] , T. Broschardt [-] , M. Brendl [-] , P. Sova st. [-]

ŽK: 63. T. Broschardt .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠIMEK František - FRÁNA Vlastimil (N), BRABEC Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.