Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačné odpoledne v Žihli


Branky


0

Domácí se s prvním jarním zápasem popasovali na výbornou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí potvrdili roli favorita již v prvním dějství

Domácí favorit ze Žihle přivítal na svém trávníku předposlední Dobříč. Prvních dvacer minut se neslo ve vyrovnaném duchu, avšak ve 21. minutě po sražení Filipa Půty v pokutovém území se pískal pokutový kop. Ondřej Čapek penaltu dokázal proměnit a Žihle se dostala do vedení. Ve 33. minutě předvedl skvělý průnik do vápna opět Filip Půta a dokázal i přesně zakončit - 2:0. Do poločasu dvěma góly uklidnění domácí už gól nepřidali, snížení ze strany hostů také nepřišlo a tak se po poločasovém hvizdu šlo do kabin za stavu 2:0.

Domácí přidali další čtyři branky

Domáci na nic nečekali a hned z prvního rohu ve druhém poločasu, který zahrával domácí kapitán Daniel Kunt se prosadil Jan Kubíček hlavou - 3:0. O osm minut později se zhruba z 18 metrů prosadil z volného přímého kopu Ondřej Čapek - 4:0. V 64. minutě snížili hosté na rozdíl tří branek po chybné rozehrávce domácích, jmenovitě Štěpán Levora. Hned o dvě minuty později vrátil čtyřbrankové vedení domácím po pěkné akci Filip Půta. Konečný výsledek upravil z volného přímého kopu Zdeněk Vukliševič krásnou střelou do šibenice - 6:1. Posledních dvacet minut se již utkání jen dohrávalo a spokojení domácí fotbalisté si tak připsali další tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle B
Jaroslav Vojtěch (předseda): Nejlepším hráčem domácích byl dnes velmi aktivní Filip Půta a u hostů střelec jediné branky Štěpán Levora.

TJ Sokol Dobříč
Václav Lomička (sekretář): Několik z našich fotbalistů poprvé nastoupilo na umělý povrch, na který neměli ani vhodné obutí. Nejlepším našim hráčem byl Štěpán Levora. Mužstvo především v obranné fázi nepracovalo tak jak by mělo.



Sestavy


TJ Slavoj Žihle B
V. Novák [-] - D. Kunt [-] , L. Meiner [-] , O. Čapek [-] , J. Tiesl [-] (46. A. Worzischek [-] ) , Z. Vukliševič [-] , V. Fink [-] , F. Půta [-] , J. Kubíček [-] , T. Rambousek [-] , S. Bláha [-]

TJ Sokol Dobříč
T. Nový [-] - V. Pícl [-] , F. Souček [-] , V. Zeman [-] , Š. Levora [-] , D. Cink [-] , V. Šimice [-] , P. Beran [-] , J. Kusák [-] , M. Beránek [-] , V. Schneider [-]

ŽK: 41. J. Tiesl - 72. D. Cink .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: LANG Josef - BLÁHA Jiří (N), DYK Vítězslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.