Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Únešov si lehce dokráčel pro tři body


Branky


13. E. Eger , 15. P. Nechutný , 19. P. Eger , 24. J. Šebek , 42. P. Eger , 54. D. Šura , 67. P. Nechutný , 70. D. Šura , 87. P. Nechutný
0

První domácí zápas Únešova skončil vysokou výhrou domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Únešov rozhodl zápas hned v prvních dvaceti minutách

Domácí vstoupili do prvního zápasu jara mnohem aktivněji a jejich aktivita se projevila již ve 13. minutě gólem Patrika Egera, který i po zimní přestávce nadále úřaduje. Hned o dvě minuty později dal druhou branku domácích Petr Nechutný. V 19. minutě si připsal svoji druhou branku Patrika Eger - 3:0. Ve 24. minutě se prosadil záložník domácího mužstva Jan Šebek a navýšil stav na 4:0. Ve 42. minutě završil hattrick Patrik Eger - 5:0. Na domácích byla vidět velká chuť do fotbalu a zápas byl po prvním poločase rozhodnutý.

Domácí pokračovali v kanonádě

Ani po poločasové přestávce nepřestali domácí dobíjet svatyni Kralovic. V 54. minutě se zmocnil míče domácí mladíček Dominik Šura a pohotově zvýšil na 6:0. V 67. minutě přidal svůj druhý gól Petr Nechutný a domácí vedli již 7:0. O tři minuty později přidal svůj druhý gól sedmnáctiletý Dominik Šura - 8:0. Pak v zápase nastalo nejdelší období bez gólu, které v 87. minutě ukončil svým třetím gólem Petr Nechutný a tím uzavřel gólový účet na konečných 9:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Úněšov
Josef Ondřejka (předseda): Jasně jsme ovládli zápas, s výkonem jsem nadmíru spokojen. Také bych chtěl pochválit rozhodčího, který senzačně ukorigoval zápas. Nejlepším hráčem našeho mužstva byl Petr Nechutný. U hostů brankař Jaroslav Bodurka.

TJ Sokol Kralovice B
Michal Wollráb (záložník): Zápas byl jednoznačně v režii domácích, kteří mají mužstvo minimálně pro okresní soutěž, uvidíme jak tam se jim bude dařit. Pro nás byl tohle zápas spíše o proběhnutí a pokusu bojovat s mužstvem o třídu lepším, takže vcelku spokojenost . Vzhledem k tomu, že zápas od zápasu lepime a měníme sestavu to není úplně špatný výsledek. Hráči zápasu domácích pro mě Patrik Eger a u nás to byli David Běláč a Roman Pařík, kteří už měli z dopoledne jeden zápas v nohou.



Sestavy


TJ Slavia Úněšov
J. Vacín [-] - D. Šura [-] , M. Hlous [-] , T. Janda [-] , Z. Hlous [-] - P. Nechutný [-] (90. M. Hrneček [-] ) , M. Mižár [-] , J. Mižár [-] (71. F. Kovařík [-] ) , E. Eger [-] - J. Šebek [-] (54. Š. Toráč [-] ) , P. Eger [-]

TJ Sokol Kralovice B
J. Bodurka [-] - V. Frána [-] , D. Běláč [-] , K. Křížek [-] , T. Sak [-] , R. Pařík [-] , P. Vopat [-] , M. Wollráb [-] , P. Bílek [-] , M. Oršulák [-] , J. Purkar [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: WALTER Ladislav - MIŽÁR Emil (N), JANDA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.