Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Gólová smršť v Nekmíři


0

Nýřany si v prvním jarním kole poradily v přestřelce s Nekmíří.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domáci zaspali úvod zápasu

Hostující nejlepší střelec a také druhý nejlepší střelec celé soutěže s dvacetijedna góly Jan Cvachouček, který ve svých třicetidvou letech předvádí i letos nadstandartně gólové výkony. Vše co bylo řečeno potvrdil tento ostrostřelec z Nýřan již ve 4. minutě a ukázal tím jak skvělou formu si přes zimu udržel. Zároveň tím napověděl jakým směrem se dnešní utkání bude odvíjet. Další gól na sebe nenechal dlouho čekat. V 9. minutě se prosadil další zkušený borec z Nýřan. Nebyl ním nikdo jiný než Michal Kováč, který zvýšil vedení hostujícího mužstva na 0:2. Domácí se rychle oklepali z nepříliš povedeného vstupu do utkání, a nejenom že snížili gólem Kubasty na 2:1, ale dokonce hned o dvě minuty později Pavel Sova ml. srovnal krok s hostujcími Nýřany. Jenže dvěma po sobě jdoucími góly se blýskl Pavel Kohan, jenž vrátil svému týmu dvougolové vedení a do kabin tak šli spokojenější hostující Nýřany.

Cvachouček pohřbil naděje domácího týmu na bodový zisk

Druhý poločas začal v poklidném tempu. Diváci navnaděni ofenzivním fotbalem obou týmu, čekali gólové hody i ve druhém poločase a dočkali se jich až v poslední dvacetiminutovce. Zápas v 71. minutě zdramatizoval domácí obránce Richard Hansal. Domácí cítili šanci získat body, avšak v 77. minutě se opět probudil hostující gólový uragán Cvachouček a dal svému týmu klid do zbytku zápasu, aby pak v 80. minutě zkompletoval hattrick. Nýřany opět potvrdili, že vyznávají útočný styl fotbalu a v této sézoně nastříleli již úctyhodných 70 branek.



Ohlasy k zápasu



TJ Nýřany B
Zdeněk Cink (trenér): Podali jsme průměrný výkon, ale dokráčeli jsme k zaslouženému vítězství. Nejlepší hráči od nás byli Honza Cvachouček a Pavel Kohan.



Sestavy


TJ Nekmíř
T. Loukota [-] - P. Sova ml. [-] (46. R. Hansal [-] ) , V. Šoul [-] , K. Ondřej [-] , J. Urbánek [-] , E. Ramadan [-] , R. Kubasta [-] , T. Broschardt [-] , D. Jícha [-] , P. Štál [-] , P. Sova st. [-]

TJ Nýřany B
F. Jany [-] - P. Kohan [-] , M. Routschka [-] , J. Šlehofer [-] , E. Říha [-] (67. R. Stauber [-] ) , M. Kováč [-] , J. Cvachouček [-] , M. Vozabule [-] , J. Šindler [-] , J. Šindler [-] , P. Královec [-]

ŽK: 26. V. Šoul , 81. E. Ramadan .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KRATOCHVÍL Václav - HOMOLA Petr (N), ŠTEFFEL Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.